فصلزیبا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 3691 عنوان اینستاگرام 56 بازدید | 11 پست سلام ده روز پیش گوشیم سوخت الان تو گوشی جدید حساب اینستاگرام نمیتونم نصب کنم چند روزه اولش شد ولی پرید و کد فعالسازی نمیده چیکار کنم؟ 😕 وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️ 1401/03/08 | 10:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 با شماره یا جیمیل 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
فصلزیبا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 3691 با شماره یا جیمیل با شماره زدم نشد جیمیل امتحان نکردم ولی وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 با شماره زدم نشد جیمیل امتحان نکردم ولی جیمیل داره خب پیجت؟؟اگه داشته باشه میاد بالا 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
فصلزیبا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 3691 جیمیل داره خب پیجت؟؟اگه داشته باشه میاد بالا نه اصلا پیج قبلی رو که فراموش کردم اونو نمیخوام میخوام یه اکانت جدید بسازم نمیشه وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 نه اصلا پیج قبلی رو که فراموش کردم اونو نمیخوام میخوام یه اکانت جدید بسازم نمیشه قبلا با اون شماره نبودی 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
فصلزیبا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 3691 قبلا با اون شماره نبودی چرا با همون شماره ای که اکانت قبلی رو ساختم با همونم میخوام الان جدیده رو بسازم ولی همش میگه بعدا امتحان کنید کد نمیده اولین بار کد داد اینستا نصب شد ولی پرید الانم دیگه کد نمیده 😑 وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 خب نمیشه عزیزم بایه خط چند تا پیج نصب کرد 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
فصلزیبا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 3691 خب نمیشه عزیزم بایه خط چند تا پیج نصب کرد 😕😕 وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 😕😕 با جیمیل درست کن 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
فصلزیبا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 3691 با جیمیل درست کن اره باید همونکارو کنم مرسی عزیزم 😊 وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 اره باید همونکارو کنم مرسی عزیزم 😊 فدات 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃