2777
2789
عنوان

میگه سرتو میبرم

367 بازدید | 16 پست

رلم وقتی ی چیز جدی میشه یا حتی کسی چیزی بگه با ی حالت شوخی میگه سرتو میبرم یا فلانی بیخود کرده سرشو میبرم یبار بهم گفت اگه فلان کارو کنی گوشاتو میبرم یا میگه عصبانیت من ی عصبانیت خیلیی بده اما پیش من خیلی خودشو نگه میداره عصبی نشه..حرفاش شوخیه یا جدی؟

شوخی همون حرف جدیه که تو غالب طنز بیان میشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایی مگه مجبورین رل بزنین

مگه ماکه سینگلیم مردیم

وقتی میبینین طرف مشکل روانی داره یا تحقیرتون میکنه چطور غرورتون اجازه میده باهاش ادامه بدید

بچه ها ممنون میشم پیج اینستامو فالو کنید@Dr_fatemeh_zarrin

بپا به واقعیت تبدیلش نکنه

آخه این عتیقه ها چین وجدانا که بهشونم میگین مرد؟

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

خدایی مگه مجبورین رل بزنین مگه ماکه سینگلیم مردیم وقتی میبینین طرف مشکل روانی داره یا تحقیرت ...

همینو بگو 

من که اصلا خوشم نمیاد 😒

جدیدا اینجا هم فقط همین شده . رلم اینطوری گفت اون کارو کرد ...

جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷✌🏻

با حالت شوخی گفت اخه ولی زیاد میگه اینو

شوخی شوخی جدی میشه

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸