2777
2789
عنوان

عفووونت 😭😭😭

115 بازدید | 11 پست

بچه ها توروخدا اگ راه حلی دارید بهم بگیدواقعا خسته شدم من تقریبا هر دوماه ی بار عقونت واژن میگیرم سوزش دارم بیشترم بعد رابطه اینجوری میشم خیلیم نظافتو اینارو رعایت میکنم ولی واقعا دیگ موندم بخاطر چیه و اگ راه حلی دارید بهم بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه عفونتت سوزش خارش باشع یعنی قارچیه اگه ترشحات بد بو داشته باشی یعنی باکتریایی وقتی فهمیدی کدومشی باید بری دنبال راهکار برای همون نوع عفونت... و اینکه نظافت واژن خیلی حساسه اول اینکه اصلا نباید زیاد بشوری خودتو با شوینده ها چون خودش باعث ازبین رفتن باکتریاهای مفید میشه و باعث عفونت میشه بعد لباس زیرتو حتما با دست بشور تو لباسشویی ننداز و با شامپو بچه بشور بعدش هم حتما اتو کن از همه مهمتر حتمااااا اگه دیدی اون ناحیه خیسه حتما خشکش کن اصلاااا نزار خیس بمونه اصلااا خیلی مهمه اینارو اگه رعایت کردی و باز هم دچار عفونت شدی برو دکتر

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
عزیزم توهم مثل منی ۲۰ درصد خانوما همیشه عفونت دارن فقط ازین کرم کلوتریمازول داشته باش با اپلیکاتورش ...

اخه این موقتیه ی راه حل خونگی نداره مثلا شنیدم جوش شیرین و بتادینو اینا خوبه ولی استفاده نکردم

اگه عفونتت سوزش خارش باشع یعنی قارچیه اگه ترشحات بد بو داشته باشی یعنی باکتریایی وقتی فهمیدی کدومشی ...

من هرسری ک گرفتم فقط سوزش داشتم ترشح اصلا ندارم

اخه این موقتیه ی راه حل خونگی نداره مثلا شنیدم جوش شیرین و بتادینو اینا خوبه ولی استفاده نکردم

آره من خارش زیاد داشتم یبار تو یه تشت سرکه سفید  یا جوش شیرین بریز با آب قاطی کن بشین توش ۲۰ دقیقه سوزش و خارش کمتر میکنه