2777
2789
عنوان

زندگی ادامه داره...

143 بازدید | 6 پست

ولی واقعیت زندگی

اینه که تمام روزهای سختی که

فکر میکردیم نمیگذره ،گذشت!

تمام تلخی هایی که گمون میکردیم موندگاره، از یادمون رفت!

همه شب های سیاهی که طلوع خورشید برامون آرزو بود، روز روشن رو بغل کردن. ما از اتفاق های بد زیادی عبور کردیم، آدم هایی که هم مسیرمون نبودن رو از دست دادیم و تیکه هایی از خودمون رو براشون جا گذاشتیم؛

زنده موندیم و به زندگی ادامه دادیم...

و هنوز هم

میگذریم، زنده میمونیم و ادامه میدیم...

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.

جون کندیم تا گذشت🥺

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
جون کندیم تا گذشت🥺

ولی گذشت 

و میگذره:) 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله

زندگی ادامه داره 

روسیاهی به خودخواه ها میمونه روسیاهی به کسایی امثال مادر شوهر من میمونه

عین مرد عربی که سگش از گشنگی می مرد براش گریه میکرد اما بهش نون نمیداد میگفت اشک مفته اما نون پول میخواد. داشت و نمیداد

الهی روسیاه بمیری زن

ما از بحران میگذریم تو روسیاهی تویی که هم خودت رفاه داشتی هم میشد دست بچه هاتو بگیری روت سیاه

86 سالته روزی مثل سگ مردار خواهی شد اما در درگاه خدا روت سیاهه

اشک و حسرت دخترات رو دیدی و مثل مرد عرب حرف مفت و دعای مفت خوندی براشون اما گره دست تو بود تو میتونستی باز کنی

الهی بچه هات خوشبخت و عاقبت بخیر بشن مثل تو ذلیل و شر نباشه عاقبت شون مثل تو کثیف و پول پرست نباشن

روزی که تن کثیفت زیر خاک بره لعنتی برات خواهم فرستاد بابت خیلی چیزا که خودت میدونی

زندگی ادامه داره بدون تو هم ادامه خواهد داشت ...کور شده خسیس 

بله زندگی ادامه داره  روسیاهی به خودخواه ها میمونه روسیاهی به کسایی امثال مادر شوهر من میمونه ...

الهی آرامش و نعمت سر ریز باشه تو زندگیتون 

مادر شوهرتم بخاطر خودت و ارامشت ببخش و بخدا بسپر

الهی آرامش و نعمت سر ریز باشه تو زندگیتون  مادر شوهرتم بخاطر خودت و ارامشت ببخش و بخدا بسپر

.الا به خدا سپردم اما مث بقیه ظالما روز به روز گردنش کلفت تر میشه پدر سگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ

.الا به خدا سپردم اما مث بقیه ظالما روز به روز گردنش کلفت تر میشه پدر سگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ

بهش فکر نکن 

تمرکزتو بزار روی زندگی خودت و شوهرت 

فکر کن همچین ادمی وجود نداره