2777
2789
عنوان

عفونت واژن

327 بازدید | 17 پست

خانما ببخشید ولی من تازه ازدواح کزدم و هیچ تحریه ای ندارم.بیشخید من واژنم بوی بد میگیره عفونت همینه؟فک میکزدم عرق میکنم اینطوریه.اما میبینم بعد حموم هم وقتی ترشح دارم اینطوری میشم.اما اصلا سوزش و خارش ندارم.خارش دارم ولی خیلیییی کم.همین عفونته؟باید چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو  دکتر زنان  ک  اولا معاینه بشی 

.بعد  راهنماییت  کنه 

خود سرانه دارو نخور  

باید بهداشت رو خیلی رعایت کنی 

روزانه  حداقل  ۳  بار لباس زیرو تعویض  کن 

لباس زیرتو با  صابون  بشور   بنداز جلو افتاب  یا اتو داغ بکش روش

از ژل بانوان هم  هفته ای  حداکثر ۱ تا ۲ نه بیشتر  بار استفاده کن  بیشتر استفاده نکن 

پریود  که میشی   حداقل  ۵  بار  نوار  عوض کن 

از نوار ساده استفاده کن  نه مشبک 

خودتو میشوری  با دستمال  کامل خشک  کن 

استمال و بزار و بردار   

ازعقب ب جلو نکش 

اصلا دست ب اون ناحیه نزن 

هر روز یا یه روز در میون  دوش بگیر  

قرص  و دارو   ... از دکتر بپرس 

اینک میگن بیشن تو سرکه و عنبرنسارا...  بنظر من انجام ندی بهتره  برو زیر نظر  دکتر   از خودش بپرس 

سلام گلم عفونت نوعروسی هست وبرای اینکه اذیت نشین باید دارو بگیرید واستفاده کنید تا بصورت مقاوم درنیاد.

پاسخ به تمام سوالات و راهنمایی انواع مشکلات زنانه فقط در اپلیکیشن ها و تلگرام و پیج.

فریبا رحیمی کارشناس مامایی 

باسابقه بالای ده سال در امر مامایی،زنان،زایمان،اختلالات جنسی،بارداری،سکس تراپی ،تعیین جنسیت جنین و تفسیر پاپ اسمیر و غربالگری های زنانه و مراقبت های قبل و حین وبعد از بارداری و...

مشاوره و ویزیت بصورت آنلاین و۲۴ساعته در اپلیکیشن مشورپ و پیج

fariba.rahimi.midwife@

با کمترین حق ویزیت ممکن در سراسر کشور

با بیشترین رضایت کاربر در تمام اپلیکیشن های پزشکی کشور

طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی و نسخه الکترونیکی

تخفیف ویژه تا نیمه خرداد ماه

تلگرام MERAJ1392@