2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر عموم من خیریه نداره اما کمک خانواده های نیازمند میکنه، خادم حرم امام رضا هم هست، میخوای بده اون ...

اگر شماره ای چیزی بهم بدی ممنونت میشم. 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
نه ندارم الان میرم فالو می کنم

آره منکه فقط به شاهین اعتماد دارم و اگه بخوام بریزم فقط برا اون میریزم یا یه غذایی باهمون پول درس میکنم میدم به کسایی که تو خیابونن و وضعشون خوب نیس

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750

سلام عزیزم پیدا کردید؟گلم ما ی گروه زدیم داخل واتساپ تصمیم گرفتیم ی تعدادی جمع بشیم و مبالغ خیلی کم حتی ۵ هزار و ۱۰ هزار تومن رو هم بزاریم برای بچه های نیازمند.حالا یا لوازم التحریر ک نزدیکه یا ب ای بیماریشون ..اگه دوس داشتی بگو لینک گروه رو برات بفرستم.چون ما فقط کمکه پولی نمیخایم بیشتر لازم داریم تعدادمون زباد بشه تا هرکی خاست مبلغ ناچیز هم کمک کنه تعدادمون زیاد باشه مبلغ قابل توجهی بشه مجموعا...درضمن فاکتور و عکس و همه چی داخل گروه میزاریم تا اطمینان کنن همه اگه دوس داشتی هرجور ک تونستی تو این کارخیر کمکمون کن ممنون.