2777
2789

من ۲ بار هربار ب مدت ۴ماه باهاش کات کردم حتی الکی گفتم ازدواج کردم ب دوستمم پیام داده بود اونم بش گفته بود اره ازدواج کرده...من خواستگار داشتم و تو مرحله اشنایی دیدم ادم بدردنخوریه جواب منفی دادیم

یروز عشق سابقم اومده بود درخونمون سلفی گرفته بود برام فرستاد با شماره دگ

کل روزایی ک باهاش کات بودم پیاماش میومد داخل بلاک مسیجم

خلاصه دوباره کاری کرد بهش برگردم ولی گفتم اخرین فرصتته اونم زنگ زد ب مادرم بعد ۳سال و گفت من قصدم جدی و از اول جدی بوده مادر و روم نشده به پدرش زنگ بزنم و فلان اجازه میدین با خونوادم مطرح کنم بیایم جلو

خلاصه قرار بود اخرای خرداد بیان خاستگاری ولی جمعه دگ میان

بچه ها من چاقم میترسم خونوادش ازم ایراد بگیرن😑😑😑😑انقد استرس دارم

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عخی حستو درک میکنم.خوشبخت بشی.پارسال برج ۱ بعد ۶ سال اومد خواستگاری.حس و حالتو خیلی درک میکنم🥰 استرس نداشته باش و خودتو دوس داشته باش.هرطوری باشی تو چشم آقاتون بهترینی،بقیه مهم نیستن

"Save your tears for another day"

چند کیلویی؟ خودش چندکیلوئه؟ مهم اینه هردو همو بپسندین و به هم بیاین. وزن و چاقی و لاغری درست میشه 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

دلیل اینکه ۴ ماه ۴ ماه باهاش کات میکردی چی بوده؟ مراقب باش هول نشده باشی و بدون فکر تصمیم بگیری

خودم مقصر بودم از کاه کوه میساختم و یکم روانم بهم ریخته بود

وایییی تو منی یا من توام دقیقا منم همینطور ولی ما هفت ساله باهمیم و اینکه اومدن خاستکاری فعلا خانواد ...

ای جان انشالله بهترینا واست رقم بخوره قشنگم

توام تپلی؟چیزی نگفتن راجبت؟

ای جان انشالله بهترینا واست رقم بخوره قشنگم توام تپلی؟چیزی نگفتن راجبت؟

همچنین گلمم 

ن چیزی نگفتن 

ولی خودمم اصن اعتماد بنفس ندارم 

اضافه وزنم اعتماد بنفسمو نابود کرده 😢