2777
2789
عنوان

سریع پریود شدن

148 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من تو دوران شیردهی هستم الان دخترم یه سالشه و پریودم بعضی موقع ها سر موقع میاد بعضی وقتا نامظمه الان دوروز از وقتش گذشته و پریود نشدم چیکار کنم یا چی بخورم زودتر پریود شم؟؟؟...

تایکی دوسال طبیعیه اختلافات پریودیت چن روزه

بعد هفت ماه اومد ماه بعدش ده روز عقب افتاد ماه بعدش باز یکی دوروز عقب افتاد بعدش خوب شد الان دخترم یه سالشه باز الان پنج روز عقب افتاده نمیدونم چیکار کنم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعد هفت ماه اومد ماه بعدش ده روز عقب افتاد ماه بعدش باز یکی دوروز عقب افتاد بعدش خوب شد الان دخترم ی ...

میخوای برو متخصص زنان برات آزمایش و سونو بنویسه خیالت راحت شه

هم کم خونیتو هم ویتامین D3هم تیروییدتو تخمدانهاتو چک کنه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بعد هفت ماه اومد ماه بعدش ده روز عقب افتاد ماه بعدش باز یکی دوروز عقب افتاد بعدش خوب شد الان دخترم ی ...

شاید هورمونات بهم ریخته 

اگ فک میکنی لازمه برو دکتر ازمایش بنویسه ببین مساله تیروییید یا چیزی نداری

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ادم دوتا بچه کوچیک داشته باشه میترسه  

بچه هات بدنیا اومدن دیگه ماشاالله خداحفظشون کنه بزرگم شدن  کاری بابچه هات ندارن که