2777
2789
عنوان

دزد اومد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 55 پست
یا پیغمبر شوهرم میگه جدیدا بخاطر طلا خیلی خانما رو اذیت میکنن حتی اسیب میزنن میگه یه روزی میرسه که ...

کردن دیگه ....خیلیا هم بودن با همون قمه زدن قطع کردن .....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبخت شوهرت چه جوری جمع و جور کرده بیچاره . خودشم ترسیده بوده حتما؟

هردو مات بودیم دو ثانیه اخر که خیلی نزدیک شدم همسرمو محکم بغل کردم که یه وقت بهش اسیب نرسه البته من فقط نصف بدنشو پوشش میدادم قدم تا سینشه😢بله ترسید اما نشون نداد به ساعت پیش ازش پرسیدم گفتمم ترسیدی واقعی؟گف بله ترسیدم از اینکه از دستت بدم یا اسیب ببینی فقط برای همین 

من که کلا بدون شوهرم جایی نمیرم باورت میشه میترسم😰

من کلا هر جا هم برم با ماشین ‌.اونم شوهرم خودش میبره خودشم میاره .

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌

ما یه فامیل داشتیم با همسایه شون ۳۰ سال دوست بودن رفت و آمد داشتن ،،، خلاصه مذهبی هم بود خانومه خیلی دست به خیر بود .....یه روز مرد همسایه میاد با کلک میکشه خونش،، این زنه دیگه غیب میشه اخر پلیس میاد خونه همسایه رو میگرده ، میبینه مرد همسایه زن رو با شلنگ خفه کرده طلاهاش برداشته ، جنازشم انداخته پشت بوم پشت کولر روش آت آسغال ریخته با یه چاقو که سر فرصت تیکع کنه ببره بیرون ....خدا نگذره ازش یعنی یه مدت کل فامیل حالمون بد بود از ذهن مون نمیرفت این خانومه...بیچاره بچه هاش خیلی داغون بودن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
هردو مات بودیم دو ثانیه اخر که خیلی نزدیک شدم همسرمو محکم بغل کردم که یه وقت بهش اسیب نرسه البته من ...

🥺🥺🥺 آخی...

خدارو شکر که چیزی نشده حالا... صدقه ای چیزی در بیارید گلم..

خوبه حالا حامله نبودی؟

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
من کلا هر جا هم برم با ماشین ‌.اونم شوهرم خودش میبره خودشم میاره .

چند روز پیش رفتم ارایشگاه یکی داشت تعریف میکرد تو ارایشگاه زورگیر اومده😐 ارایشگره میگفت دوربین گذاشتم ایفون تصویری هم گذاشنم از ترسم😰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره چقدر وحشتناکه خدایا لعنت به فقر😔

اخه فقر ربطی ندارهون ندارن دلیل نمیشه مال بقیه رو با خشونت بگیرن بخورن....

🥺🥺🥺 آخی... خدارو شکر که چیزی نشده حالا... صدقه ای چیزی در بیارید گلم.. خوبه حالا حامله نبودی؟

خدا رحم کرد باردار نبودم چون وقتم نیست اما اومدم خونه دیذم لک هست..اگه بچه بود هیچی دیگه...

یاااااعلییییییی...

به خدا خیلی بد بود ،،، انقدر خانومه خوبی کرده بود بهشون خیلی نمک نشناس بودن

چند روز پیش رفتم ارایشگاه یکی داشت تعریف میکرد تو ارایشگاه زورگیر اومده😐 ارایشگره میگفت دوربین گذاش ...

یا علی‌ 😨😨😨

ما یه فامیل داشتیم با همسایه شون ۳۰ سال دوست بودن رفت و آمد داشتن ،،، خلاصه مذهبی هم بود خانومه خیلی ...

دوستی و رفت امد با غریبه که کلا اشتباهه 

من چه شوهرم خونه باشه چه نباشه درو واسه کسی باز نمیکنم 

مدتی تنها بودم یه شب ساعت ۱:۳۰ یه مرد اومد در خونم پشت در واحدم در میزد تو چشمی در دیدمش غریبه بود اون شب اینقدر ترسیدم حتما فهمیده بوده تنهام زیر نظرم گرفته بوده😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند روز پیش رفتم ارایشگاه یکی داشت تعریف میکرد تو ارایشگاه زورگیر اومده😐 ارایشگره میگفت دوربین گذاش ...

من دیگه آرایشگاه نمیرم 😂

خدا رحم کرد باردار نبودم چون وقتم نیست اما اومدم خونه دیذم لک هست..اگه بچه بود هیچی دیگه...

خدا نکنه بابا .. به دلت بد راه نده..ایشالا که چیزیت نیست .