سلام عزیزم من رفتم خود کولونسکوپی اصلا درد نداره یعنی بیهوش میکنن و هیچ چی نمیفهمی اما امان از اون دو روزی که باید هی پودر بخوری شربت بخوری و شیاف استفاده کنی دهنت سرویس میشه قشنگ من معدمم مشکل داره ینی اون پودرارو میخوردم حس میکردم معدم عین دریا جزر و مد داره اب هی میومد بالا میرفت پایین ولی چازه ای نیست بخور اسهال هم میکنی دیگه بدتر
کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
سلام عزیزم من رفتم خود کولونسکوپی اصلا درد نداره یعنی بیهوش میکنن و هیچ چی نمیفهمی اما امان از اون د ...
من مشکلم اسهال شدید بود ک رفتم دکتر ینی همیشه اسهال دارم..الان دوشنبه کولونوسکوپی دارم بشدت استرس دارم..زخم معده وورم معده هم دارم ووقتایی ک استرس میگیرم حالت تهوع شدید میگیرم الان حالم خیلی بده چون از فردا ظهر ک گفته شروع کنم پودرارو بخورم از اسهال واستفراغش میترسم
من مشکلم اسهال شدید بود ک رفتم دکتر ینی همیشه اسهال دارم..الان دوشنبه کولونوسکوپی دارم بشدت استرس دا ...
استفراغ که نداره فقط اسهاله اما برا من یه روغن هم داده بود بخورم که من حالت تهوع دست داد بهم نتونستم بخورم اما دیگه باهمون پودرها و شیاف کامل تخلیه شد روده هام خودت حس میکنی دیگه آخراش که میری دسشوییاز نوع اسهالت میفهمی دیگه چیزی نمونده تو شکمت🤪🤪منم هم مشکل روده هم معده دارم سالهاس این مشکل رو دارم معدم رو که رلاکس معده تشخیص دادن و اینکه معدم مادرزادی کوچیکه .روده هامم که یه مدت اسهال داشتم تقریبا۱سال تمام بعد اون یبوست شدید الان تقریبا۲۰ساله که یبوست دارم چیز خاصی دیده نشد تو کولونسکوپی جز همورویید.خیلی درد بدیه کاملا میفاممت ایشالا که زودتر خوب شی عزیزم
کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
ببخشید تو یه روز کلا چن بار دستشویی رفتین تا روده هاتون کامل خالی شد؟اون پودرا باعث تهوع نمیشن؟
عزیزم برا من۵تا قوطی پیدرولاکس داده بود با یه شیشه روغن گرچک با ۳تا شیاف بیزاکودیل من فقط ۲تا از پودرارو خوردم روغنم کلا نخوردم شیافارم استفاده کردم به هرحال خودت تصور کن دیگه غذا نخوری همش اب بخوری معدت هنگ میکنه دیگه مخصوصا ماهایی که معده مونم مشکل داره هی دلپیچه میاد سراغت هی باید بری سرویس کلافه میشی ولی دیگه مجبوری تحمل کنی دیگه آخراش که روده هات تخلیه میشه خودت میفهمی ببخشید اینو میگما دیگه اسهالت حالت کفی پیدا میکنه میفهمی که دیگه نمیخواد همه رو بخوری