جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔 همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔 رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔 به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟ به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟ سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ... هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم .... من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤
هعی چقدر بده آدم کربلا رو تا الان ندیده باشه دعا کنید قسمتم بشه امسال :)💔
السلام علیک یا فاطمة الزهرا؛ دعا کنید امسال ازدواج کنم و با همسرم بریم کربلا پابوس آقا امام حسین و خوشبختیمون رو از آقا بگیریم لطفا یه صلوات یا هر دعایی میتونید واسه این نیتم بخونید هدیه به اربابم آقا حسین :))) |هر موقع خواستید بگید واستون سوره کوثر بخونم|
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
یا امام حسین خودت شاهد بودی ک مثل شمر اذیتمون میکرد و هرروز نگاهش غضبناکتر از دیروز بود خودت دیدی ک مرد و ما از ته دل نفس عمیق کشیدیم اما الان پسرش از خودش بدتر میکنه یا امام حسین دیگه کشش نداریم😭😭😭 تو رو به حق طفل معصومی ک تو وجودم جوونه زده قسم میدم بزار منم عادی زندگی کنم و تو مسیر پیشرفت خودم قرار بگیرم تو رو به طفل شش ماهه و دختر سه سالت قسم شر این مزاحما رو از زندگیم کم کن یا امام حسین اومدم در خونت گدایی اومدم ازت آرامش و آبرو گدایی کنم اومدم ازت بخوام داوری کنی این زندگی نکبتو ...مگه میشه گرهی به دست شما باز نشه...اخه خدا تازه بهم توجه کرده این بچه تو وجودم چه گناهی داره ک تن مادرش روزی صدبار بلرزه...من حلالشون نمیکنم خداااایااااا
نینی سایت به گردنم حق مادر پدری داره✌ دوسش میدارم😍