2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جانم عزیزم ،هستم اگه قابل دونستی بگو

بچه بودم بادبادکای رنگی دلخوشی هرروز و هرشبم بود.. خبر نداشتم از دل آدما چه بی بهونه خنده رو لبم بود ..کاری بجز الک دولک نداشتم.. بچه بودم به هیچی شک نداشتم ..بچه بودم غصه وبالم نبود..هیچکی حریف شور و حالم نبود ..بچه که بودم آسمون آبی بود ..جتی شبای ابری مهتابی بود..بچگی و بچگی و تموم شد..خاطره های خوش رو دست من مرد..تا اومدم چیزی ازش بفهمم..جوونی اومد اون و با خودش برد .. برد ..برد

حالم خوش نیست البته من کلا برای هرچیزی بیشتر از یک روز ماتم نمیگیرم الانم برای بی سر و سامانی و عقب افتادگی تحصیلیم ناراحتم از وقتی کرونا اومد ساعت مطالعه و تلاشم به فنا رفته سعی میکنم برگردونم

تو این حال بدم از پدرم خیلی زیاد دلگیرم

بچه بودم بادبادکای رنگی دلخوشی هرروز و هرشبم بود.. خبر نداشتم از دل آدما چه بی بهونه خنده رو لبم بود ..کاری بجز الک دولک نداشتم.. بچه بودم به هیچی شک نداشتم ..بچه بودم غصه وبالم نبود..هیچکی حریف شور و حالم نبود ..بچه که بودم آسمون آبی بود ..جتی شبای ابری مهتابی بود..بچگی و بچگی و تموم شد..خاطره های خوش رو دست من مرد..تا اومدم چیزی ازش بفهمم..جوونی اومد اون و با خودش برد .. برد ..برد
حالم خوش نیست البته من کلا برای هرچیزی بیصتر از یک روز ماتم نمیگیرم الانم برای بی سر و سامانی و عقب ...

اینکه ناراحتی نداره یه شروع قوی میطلبد❤️

لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد❤️
من دلم گرفته خیلیییی هم گرفته واقعا تو این زندگی کم اوردم کسی راه حلی داره؟ 

فک نکنم کسی باشه دلش نگرفته باشه

بذار پناه خودت باشی به خودت تکیه کنی برای خودت کم نذاری بگرد بهترینارو برای خودت بخواه کارایی و بکن که حالت و خوب کنه عزیزم

با ماتم گرفتن علاوه بر دل شکسته روح زخم خورده رو هم اضافه میکنی و افسرده میشی

من دلم گرفته خیلیییی هم گرفته واقعا تو این زندگی کم اوردم کسی راه حلی داره؟ 

راه حل؟بستگی داره دلیل گرفتن دلت چی باشه یه چیزایی ک درمون نداره راه حلی ام نداره 

خدایاشکرت...
راه حل؟بستگی داره دلیل گرفتن دلت چی باشه یه چیزایی ک درمون نداره راه حلی ام نداره 

مگه داریم؟ مگه میشه؟ واقعا هست چیزی که راهی نداشته باشه؟

فک نکنم کسی باشه دلش نگرفته باشه بذار پناه خودت باشی به خودت تکیه کنی برای خودت کم نذاری بگرد بهتری ...

خیلی دارم تلاش میکنم شوهرم خیلی اذیتم میکنه ولی بعضی اوقات دیگه نمیکشم ولی ممنونم از همدلیت❤️

لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد❤️