s3h8 مدیر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 1060 عنوان عوضی | مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 17 پست از معلمای مدرسم معلم ریاضی عوضیمون گفته بود ترم راحت میدم تدریسش هم زیر سطح کتابه ولی بیا امتحاناشو ببین همیشه سخت میده این دفعه گف راحت میدم ... اونقد سخت بود هممون شوکه شدیم بیشعور آشغال خدا لعنتش کنه از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡 1401/03/07 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریحون_خانوم عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 10105 خانم محترم برا یادگیری معلما ۹ ماه وقت داشتن یاد بدن ولی از اون جایی که بی سواد تشریف دارن حت ... کاش سوالاتو باهامون به اشتراک بذاری راحت تر بتونیم قضاوت کنیم.
seihe عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 3211 عزیزم من نه اونقدری از آموزش فاصله گرفتم که سنی ازم گذشته باشه و شرایط دانش آموز رو درک نکنم، نه د ... خب همون مشکله گلم که ازنزدیک مشکل این دانش اموزا حتی دانشجورونمیبینیمکنکور و امتحان باهم فرق دارن عزیزم سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍
s3h8 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 1060 عزیزم من نه اونقدری از آموزش فاصله گرفتم که سنی ازم گذشته باشه و شرایط دانش آموز رو درک نکنم، نه د ... اگه اول تاپیک خونده باشی گفتم که سطح تدریسش از کتاب هم پایین تره و با امتحانش ۳۶۰ درجه فرق داره اگه سطح تدریس و امتحانش یکسان بود ما هم حرفی نداشتیم از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡