2777
2789
عنوان

تیاریکس

85 بازدید | 6 پست

بچه ها امروز رفتم باشگاه خانمه گفت برای شما تیاریک مناسبه.............کسی تجربه داره؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

تی آر ایکس 

واقعا اینو گف؟

وزن اولیه:۹۷/هدف ۱ :۹۰ ✅ هدف۲ تا ۳۰ مهر : ۸۱⏳ من ب خودم قول دادم وقتی کسی با نظرم موافق نیست یا بد دهنی میکنه یا دوست داره دعوا راه بندازه چون آدم بدبختیه باهاش بحث نکنم پس منتظر ریپم نباش 🌹کاربری دست سه تا کاربرای قدیمی تعلیقی اینجاست پس از تضاد تاپیک 
تی آر ایکس  واقعا اینو گف؟

آره چراااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آره چراااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ننمیدونم من اون زمان کار می‌کردم سنگین بود یعنی اول یه دوره دیگه میرفتن بچه ها بعد این 

مناولÀBS  رفتم بعد این

وزن اولیه:۹۷/هدف ۱ :۹۰ ✅ هدف۲ تا ۳۰ مهر : ۸۱⏳ من ب خودم قول دادم وقتی کسی با نظرم موافق نیست یا بد دهنی میکنه یا دوست داره دعوا راه بندازه چون آدم بدبختیه باهاش بحث نکنم پس منتظر ریپم نباش 🌹کاربری دست سه تا کاربرای قدیمی تعلیقی اینجاست پس از تضاد تاپیک 
ننمیدونم من اون زمان کار می‌کردم سنگین بود یعنی اول یه دوره دیگه میرفتن بچه ها بعد این  مناولÀ ...

حالا خوب بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من گفتم بدنم خشکه...............وگرنه هیکلم خیلی خوبه

حالا خوب بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من گفتم بدنم خشکه...............وگرنه هیکلم خیلی خوبه

اره  خوبه

اره  خوبه

نمیدونم بم گفت ملافه هم بیار چون میخواهی رو زمین دراز بکشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز