2777
2789
عنوان

کنکور دارم

120 بازدید | 7 پست

من دهم رو کامل خوندم و تا آخر خرداد تموم میشه از یازدهم مباحثی رو حذف کردم به جز فلسفه و روان که همشو خودندم نهایی دارم میدم الان ولی استرس معدل دارم ادبیاتم همه مسائل به جز دستور زبان و عربی هم فقط ترجمه و درک مطلب با قواعد دوازدهم رو خوندم زبانم فقط لغت و کلوز و گرامر سال دوازدهم استرس زیادی دارم میتونم 2000بیارم؟🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر جلسه خیلی زرنگ باش 

اصلا هم نا امید نشو 

تا آخر تلاشمو بکن 

یادمه من رشتم تجربی بود میخواستم گریه کنم وسط ریاضی 

ولی ادامه دادم 

اگه نا امید میشدم پشت کنکور دووم نمیاوردم الان اینجا نبودم به خاطر خونوادم

عزیزم مگه خوندنه فقط

اگه فقط خوندن مهم باشه که باید خیلیا تک رقمی میشدن

بعدم ما که از کیفیت مطالعه ات خبر نداریم

مدیریت آزمون دادن کنترل خودت سر جلسه اینقدررررر مهمه

تو همرو هم بخون ولی وقتی نتونی اونایی که خوندیم سرجلسع پیاده کنی و همه توانتو نتونی بزاری چه فایده 

هرساله هستن بچه هایی که ادعا دارن ما همه کتابارو چند دور خوندیم و اخرشم هیچی به هیچ موقع اعلام نتایج و در عوض بچه هایی هستن که شاید نصفه کتابارو خوندن ولی موقع اعلام نتایج نتیجه هاشون از اونایی که همرو خوندن خیلی بهتر بوده 

نتیجه رو نمیشه پیش بینی کرد چون سرجلسع هزارویک اتفاق ممکنه بیوفته و تو باید خودتو برای هر اتفاقی آماده کنی 

به اینکه آخرش رتبت چند میشه از الان فکر نکن ، برای فکر کردن به رتبه از ده تیر وقت هست تاااا موقع اعلام نتایج قشنگ بشین شب تا صبح ، صبح تا شب فکر کن 

تو کارتو انجام بده یا میشه یا نمیشه که اگه بشه خوشا به سعادتت💚

اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨
میشه یکم درمورد جمع بندی و اینکه چطور کتاب های سه پایه رو مطالعه میکنی بگی؟

بچه ها یه آموزشگاه بهتون معرفی میکنم خیلی عالیه اساتیدش درجه یک ،همه برند،اسمش کارنامه خرد ،مشاورراشون  عالین باز حالا خودتون یه تحقیقی کنید دربارش اساتیدش همه مولف کتاب و مدرس مدارس تیزهوشان وسمپادن خیلی از دانش آموزاشونم از فرزانگانن،خیلی همه راضی بودن ورتبه آوردن  من اونجا کلاس فیزیک داشتم استادش رنکینگ ۱ دبیرای فیزیک ایران بود،خیلیم خوب از فیزیک نتیجه گرفتم،کلاسشون آنلاین هست یعنی هم حضوری هم آنلاین که تا ۲۰خردادم تخفیف فک کنم گذاشته آنلاینش ۸/۵حضوری ۲۲ البته با تخفیف اینه  من یکی از دوستام معرفی کردم رفته بود گفت حتما یه سرچی دربارش کنید خیلیم به صرفه در میاد