eligon مدیر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2819 عنوان لطفا کمک کنید😭😵 | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 18 پست چیکار کنم خیلی عصبی هستم دوتا بچه هم دارم... اصلا نمیتونم خودمو کنترول کنم طبقه دوم هستیم همش پسرم بالا وپایین میپره عصبی میشم مستاجریم.. پسر بزرگم 5 سالشه هزارماشاالله بشه خیلی شری میکنه کوچیکه هم یک سالشه.. چیکار کنم یه اروم باشم چند روزیه اینطوری شدم ها ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛 1401/03/07 | 21:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roya_roya عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 1054 دارو داده یعنی بهش آره عزیزمولی داروهای بدی نیستن که فکر کنی سلامتی بچشو به خطر بندازه عزیزمدکتر به خالم گفته بود اصلا بهش کاکائو نده باعث پیش فعالی بیشترش میشه تو شاهکار خلقتی!🕊
اناشیدد عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 1271 چطوری اخه عشقم میشه یکم بگی الان اروم شم سرم داره منفجر میشه اره شربت بهار نارنج بخور بعد منو دعا کن ریلکست میکنه در حالت عادی هیچکاری نمیشه کرد من میفهمم چی داری میکشی خیلی شلوغ میکنن پسر بچه ها
eligon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2819 اره شربت بهار نارنج بخور بعد منو دعا کن ریلکست میکنه در حالت عادی هیچکاری نمیشه کرد ... الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده گلم.. ممنون ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
اناشیدد عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 1271 الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده گلم.. ممنون قربونت برم الهی ارامش پیدا کنی بچه ها اذیت نکن 😍♥️ اروم باشن درست میشه