هیچوقت دوست ندارم مادر بشم چرا؟؟! چون نمیخوام یه کوجولوی بی پناهو وارد این دنیا کنم که عذاب ببینه و بعدش مثل بقیه که عذابش دادن بقیه رو عذاب بده:) کاربریم دست چند نفره:/
هیچوقت دوست ندارم مادر بشم چرا؟؟! چون نمیخوام یه کوجولوی بی پناهو وارد این دنیا کنم که عذاب ببینه و بعدش مثل بقیه که عذابش دادن بقیه رو عذاب بده:) کاربریم دست چند نفره:/
تورو خدا کچلش نکن برو داروخونه محلول دای لیس مخصوص تخم شپش هست سر چند دقیقه هم خود شپش و هم تخمشو از بین میبرند
نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه میکنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
الان که دیگه کسی کچل نمیکنه یه قطره ای اومده میگن با یبار استفاده همه شپشا و رشکارو از بین میبره خیلیام استفاده کردن وگرنه شامپو و شونه این چیزا بدرد نمیخوره
آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂
فقط چارش سس مایونزه که کل موهاش رو سس فراوان میزنی و با کلاه یا پلاستیک می پوشونی و حداقل سه ساعت بمونه به شرطی که در هفته حتما بزاری تا اون شپش های کوچک که از تخم بیرون اومدن بزرگ نشن دوباره تخم گذاری کنن اگر شش هفته تکرار کنی به طور تضمینی میره