2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

143 بازدید | 25 پست

بچها از ماه بعد میخوام شروع کنم به خریدن جهیزیه،الانم ک همچی واقعا گرون شده😢نمیدونم چی ضروریه چی نه،میشه خواهرانه راهنمایی کنین؟؟اگرم جایی ک قیمت مناسب میشناسین تو شمال بگین❤

چقدر میخوای هزینه کنی؟

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط و فقط هررررچی میخوای بخری با خودت بگو ایا من صد در صد اینو استفاده میکنم ایا این وسیله برای من لازم و ضروری هست وسیله دیگه ای کارمو راه نمیندازه بعد بخر

مثلا خیلی ها چرخ گوشت نگاهم نمیکنن یه سری عین من هم بدون چرخ گوشت نمیتونن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بین ۱۰۰ میلیون تا ۴۰۰ میلیون فکر کنم کافی باشه.واسه یه جهیزیه متوسط رو به معمولی

از صد ملیون تا چهارصد ملیون خیلی تفاوته قشنگم

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
فقط و فقط هررررچی میخوای بخری با خودت بگو ایا من صد در صد اینو استفاده میکنم ایا این وسیله برای من ل ...

نه خب من بعضی از وسیله ها مثل چرخ گوشت و سبزی خورد کن اصلا نیازم نمیشه ترجیح میدم جاش خرد کن همه کاره بگیرم ولی مادرم میگه واجبه😑

نه خب من بعضی از وسیله ها مثل چرخ گوشت و سبزی خورد کن اصلا نیازم نمیشه ترجیح میدم جاش خرد کن همه کار ...

نه بگو نمیخوام این هزینه رو میزارم جای دیگه چیزی ک لازممه میخرم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه لیست از توی نت بگیر،بشین چیزای ضروریشو واسه خودت بنویس بعد طبق لیست خرید کن

اینجوری میدونی چیا بخری،کجا کار داری هر روزی که خرید میری،چیزای مشابه رو هم میتونی توی یه روز بخری

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚
نه خب من بعضی از وسیله ها مثل چرخ گوشت و سبزی خورد کن اصلا نیازم نمیشه ترجیح میدم جاش خرد کن همه کار ...

چرخ گوشت لازمه

گوشتکوب برقی وغذاساز وکتری برقی وچایساز وسرخ کن وبوفه وساعت ایستاده و این چیزا ااضافه است وخونه پر کن فقط

نه خب بودجه کلی ۳۸۰ میلیونه در حال حاضر،کلی گفتم اونو

اها یه جهیزیه خوب میتونی بخری عزیزم

ولی سعی کن چیزای الکی و بدرد نخور نخری.یه چیزایی مثل تخممرغ پز، بخار پز، جاروشارزی اصلا لازم نیست