2777
2789
عنوان

من یک گناهکار م .......

241 بازدید | 9 پست

دوستان من خیلی گناه می کنم مثلا امروز چند تا دروغ گفتم و غیبت چند نفر رو کردم و گناهان دیگه هر روز هم توبه می کنم اما فایده‌ای نداره چه خاکی تو سرم بریزم ....

چله ترک گناه بگیر

و نماز اول وقت توفیق میده بهت

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چیکار کنیم ای وای

چهل روز گناه نکن

عیبتو دروغو تهمت دلشکستگی نگاه به نامحرم و اینا

نماز اول وقت و قصا نشدنش

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

یه لیست بنویس

تا چهل روز جلوی اینا تیک بزن که آیا موفق بودی یا نه

هرجا عمل نکردی فردا تکرارش نکن

امضام

چالش ترک گناه هم داریم

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼