2777
2789

همه همینن 

هیچ

زندگی🤕

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست ندارم دیگه هیچ تلاشی کنم ،هیچی خوشحالم نمیکنه ...

مجردی؟درس میخونی

منم25سالمه نه کاری دارم نه اینده ای دقیقا منم هیچی باعث خندم نمیشه انگار فقط دوس دارن نباشم

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
مجردی؟درس میخونی منم25سالمه نه کاری دارم نه اینده ای دقیقا منم هیچی باعث خندم نمیشه انگار فقط دوس ...

مجردم ،کار میکنم 

میخوام سال دیگه کنکور بدم اما الان میگم خب بخونم که چی بشه تازه تو این سن ...

تنهام تو این وضعیتم که کسی خواستگاری نمیاد 

خیلی غمگینم 

الان ته دلم دوست دارم ازدواج کنم اما وقتی فکر میکنم میبینم اینم دلم نمیخواد 

دیگه دلم هیچی نمیخواد انگار پوچ شدم

متولد ۷۵ ام

🎻 
مجردم ،کار میکنم  میخوام سال دیگه کنکور بدم اما الان میگم خب بخونم که چی بشه تازه تو این سن .. ...

منم بیکارم هر ازمونی میدم قبول نمیشم حتما کنکور بده برو ی رشته خوب هیچ وقت دیر نیس

دوست هم ندارم ازدواج کنم چون هیچ کدومشون چیزی ک میخوام نیستن میگم گیریم ازدواجم کردم اخرش باید بچه بیاری و خونه داری و‌.‌..دلم میخواد ازمونم قبول شم

منم رسیدم ب پوچی ناامیدم و افسرده همش تو حالت عادی اشک میاد تو چشمام دلم برا خودم میسوزم شهرمون هم بزرگ نیس ک کار خوب گیرم بیاد😔😔😔

منم بیکارم هر ازمونی میدم قبول نمیشم حتما کنکور بده برو ی رشته خوب هیچ وقت دیر نیس دوست هم ندارم ...

قبولم بشم باید چهار پنج سال درس بخونم 

انشالله قبول میشی آزمونتو 

🎻 
قبولم بشم باید چهار پنج سال درس بخونم  انشالله قبول میشی آزمونتو

اشکال نداره بخون برو ی رشته خوب اینده دار 

همزمان کار هم کن 

ممنون عزیزم

2790
2778
2791
2779