2777
2789
عنوان

اولین دیت

11874 بازدید | 25 پست

دخترا بیاید راهنماییم کنید

بعد سه ماه و خورده ای صحبت مجازی میخام برم سرقرار 

من اولین بار سر قرار میرم ولی اون تجربه اش زیاد و براش عادیه از استرس قلبم تو دهنم داره میاد 

چطوری رفتار کنم تا دیدمش دست بدم یا بغلشم کنم ؟دستش بگیرم ؟بعد اینکه عکس بگیریم تو قرار اول یا ن ...خودش میدونه دختر سرسنگینی هستم ولی چون دوسش دارم نمیخام تو قرار اول فک کنه که ادم خنثی هستم ی جوری میخام بفهمه ک منم مثلن خوشحالم بعو س ماه میرم 

بعد ساعت چند برای قرار خوبه ؟مثلن ناهار بریم بیرون چطوره یا بزارم بعد ناهار

هردو تهرانیم ب نظرتون پل طبیعت بریم خوبه برای دیت اول

سلام دوستیتون برای چه هدفیه ازدواج یا دوستی معمولی

تماس فیزیکی نداشته باش دخترسنگین و باوقار دلبرتره

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

جلف بازی درنیار یعنی چی بغلش کنی

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستیتون برای چه هدفیه ازدواج یا دوستی معمولی تماس فیزیکی نداشته باش دخترسنگین و باوقار دلبرتر ...

ن باو دوستی معمولی 

اگه اون خاست بوسم کنه چی قبول کنم؟یا مثلن بگه نمیخای ی بوس بدی و...😂

سلام قشنگم 

اول اینکه تا وقتی که مطمئن نیستی که واقعا میخوای باهاش باشی یا ازدواج کنی یکم حدود رو رعایت کن که خدایی نکرده در آینده آسیب نبینی ، خودت باش همینکه داری میری به قدر کافی میتونه ارزشمند باشه بغل کردن و تکاس فیزیکی یکم حس بدی میده انگار میدونی چی میگم مثل دست‌یافتنی بودن مثل اینکه به راحتی تونسته تورو کامل به دست بیاره مثل خود واقعیت باشه و به خدا توکل کن بخوای تظاهر کنی یه جورایی انگار ضایع میشه آدم،خود حقیقی باش و سعی کن همه ی حد و حدود های خودت رو توی اولین ملاقات رعایت کنی یه جورایی انگار این ملاقات حیاتی تره طرفین همدیگرو آنالیز میکنن،ببخش طولانی شد😅امیدورام توکل به خدا عالیی پیش بره💖

من با اینکه چندتا دوست معمولی پسر هم داشتم و باهاشون حدودا راحت بودم اما تو قرار اول به شوهرم دست ندادم.راجب دست دادن حدودا تصمیم با خودته ولی بغل ک هرگزززز

مکان قرار و کلا ناهار یا عصرونه رو بزار اون تعیین کنه و بیشتر حالت مهمون بگیر حتی اگر ازت کمک خواست بهش بگو دوست دارم بدونم سلیقه خودت چیه و از این حرفا...ببین دوس پسرت کجاها بلده😛

خیلیم راحت و با اعتماد بنفس و شیک برو 

نیازی هم نیست ارزون ترین گزینه منو رو انتخاب کنی معمولی انتخاب کن

خلاصه که بهت خوش بگذرررره حسااابی😍

یاد اون روزام افتادم دلم خواست😥

ن باو دوستی معمولی  اگه اون خاست بوسم کنه چی قبول کنم؟یا مثلن بگه نمیخای ی بوس بدی و...😂

اوه نههه

قرار اول انقدر پیش نرووو

یکم دست نیافتنی باش بزار برات تلاش کنه

این قانونه.....هرچقدر دست نیافتنی تر      جذااااب تر

اوه نههه قرار اول انقدر پیش نرووو یکم دست نیافتنی باش بزار برات تلاش کنه این قانونه.....هرچقدر دس ...

هزار بار بهم گفت بیا و نرفتم خیلی خودم لوس کردم ولی چشم فقط دست میدم 😅