2777
2789
عنوان

درد سینه

96 بازدید | 12 پست

خانوما من یه مدت سینه هام حساس و درد ناک شدن و زیر بغلم تیر میکشه دو هفته مونده به پریود بیشتر و مداوم میشه ولی مواقع دیگه خفیفه و همیشگی نیس..از نظر  ظاهری مشکلی نداره وقتی معاینه میکنم فقط دردش نگرانم میکنه اونم در حد قابل تحمله ولی خب نگرانم.. استرسم خیلی زیاده هفت ماهم هست دخترمو از شیر گرفتم شیر خودمو میدادم به نظرتون طبیعیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم سینه چپم دردش بیشتره

مثل من 

رفتم دکتر گفت هیچی نیس از بس استرس دارین و فلوکستین بهم تجویز کردن سه تا دکتر رفتم هر سه فقط همین با ویتامین ایی

واینکه گفتن یه کیست ریز شیری کوچیک دارین 

میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید
واقعا؟؟ الان مثلا بچمو بغل میگیرم درد میگیره ..

اره من دقیقا مثل شما هستم و سینه   راستم بیشتر درد میکنه دکتر گفت کافیین نخور گوشت مرغ نخور و روری یه ویتامین ای بخور و هر شش ماه یبار سونو بیا

مثل من  رفتم دکتر گفت هیچی نیس از بس استرس دارین و فلوکستین بهم تجویز کردن سه تا دکتر رفتم هر ...

عزیزم شمام درد دارین اکثرا؟، من الان از استرس دارم میمیرم حتی دیروز موعد عادت بود نشدم از بس استرس کشیدم 

عزیزم شمام درد دارین اکثرا؟، من الان از استرس دارم میمیرم حتی دیروز موعد عادت بود نشدم از بس استرس ک ...

بله ده روز قبل پ . خیلی دردش شدیده و تا زیر بغلم دردمیگیره وقتی خوب میشم حدود ۵ روز خوبم و کم کم دردام ش

زیاد میشن و اینکه وقتی هم ناراحت باشم خیلی شدیدتر میشه

میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید
اره من دقیقا مثل شما هستم و سینه   راستم بیشتر درد میکنه دکتر گفت کافیین نخور گوشت مرغ نخو ...

من میترسم برم دکتر خودم معاینه می‌کنما چیزی نیست جز جوش زیر پوستی زیربغل که دردناکه..فقط موقع معاینه فشار که میدم سینه مو درد میگیره

بله ده روز قبل پ . خیلی دردش شدیده و تا زیر بغلم دردمیگیره وقتی خوب میشم حدود ۵ روز خوبم و کم کم درد ...

مرسی گلم جواب دادین..حالا ببینم کی جرات میکنم برم سونو