سلام من 10 روزه عروسی کردم 3روز بعد از عروسی پریود شدم فردا پریودم تموم میشه قصد بارداری دارم اینم بگم که 3سال عقدبودم به همین دلیل میخوام زود باردار بشم و سابقه نازایی داخل فامیلمون زیاده، چندروز بعد از پریودی اقدام کنم خوبه؟ خوردن چه چیزهایی باعث میشه که زودتر باردار بشم؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اول برو دکتر باید برای جلوگیری از اختلالات مغزی جنین همه خانوما سه ماه اسید فولیک مصرف کنن و بعد باردار بشن اول برو دکتر تا بدونی چه مکملهایی نیاز داری بعد اقدام کن گلم انشالله زود نی نی تو بغل بگیری
خودم هم به همین فکر میکنم ولی به خاطر اینکه تازه عروس شدم روم نمیشه
روم نمیشه نداره . اصلا چه ربطی داره
اول باید آزمایش بدی و چکاپ و سطح ویتامین ها و هورمون ها مشخص باشه
مثلاً کم کاری تیروئید نباشه که باعث اختلالات جنین میشه
باید آگاه باشی
تازه عروس بودنت مهم نیست
بی اطلاع بودنت هست که بده
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!