2777
2789

من شیرازی نیستم ولی دوستم که شیرازی هست خب بیشتر هر وقت من میگم میگه بیا باغ ارم

سلام.من پیچک خانوم هستم.🌹💌💫خیلی کتاب دوست دارم عاشق زبان ترکی آذر بایجانی هستم😍به ۳ زبان زنده ی دنیا مسلط هستم.💌💫miss_pichak_khanom ماه و ستاره🌙☄🌟🌝گل و گلدون🌺🌱 شده پیچک 🌝🌺عشق و علاقه💌😘  مهر و دوستی 🤗👭 شده خانوم🌟.                 Sevgi hekayəsi və roman🤗💫                       Buna görə çox şey əlavə edirəm☄🌞🌝🌱      Buna görə çox şey əlavə edirəm💞💛💫         Qlenin romanını çox bəyənirəm😊😉👯👸      Xanım Ayvinin hekayəçi qızı💫☄💐🌹⚘    :پیچک خانم🌱💫 

اقا یادش بخیر یه صحنه رمانتیکی بین منو یه پسر خارجی تو شیراز اتفاق افتاد

پسره داشت میدوئید خورد به منم منم پرت شدم زمین بعد میگفت سو ساری 😂بلندم کرد

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همش بستگی به هزینتون داره

هر کی میاد شیراز جاهای دیدنیش که اثار باستانی و فرهنگی هنری هست حافظ و سعدی و تخت جمشید و موزه تاریخ طبیعی و ....

خرید برید هایپر و بازار وکیل و سرای مشیر و اینا

برای هتل هم اگر بخوای هزینه کنی هتل چمران و هتل بزرگ شیراز و هتل پارس و اینا هست 

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
من شیرازی نیستم ولی دوستم که شیرازی هست خب بیشتر هر وقت من میگم میگه بیا باغ ارم

و سعدیه و حافظیه هم خوبه ولی من ففط باغ ارمو رفتم اونم سه سال پیش خیلی قشنگ بود😊

سلام.من پیچک خانوم هستم.🌹💌💫خیلی کتاب دوست دارم عاشق زبان ترکی آذر بایجانی هستم😍به ۳ زبان زنده ی دنیا مسلط هستم.💌💫miss_pichak_khanom ماه و ستاره🌙☄🌟🌝گل و گلدون🌺🌱 شده پیچک 🌝🌺عشق و علاقه💌😘  مهر و دوستی 🤗👭 شده خانوم🌟.                 Sevgi hekayəsi və roman🤗💫                       Buna görə çox şey əlavə edirəm☄🌞🌝🌱      Buna görə çox şey əlavə edirəm💞💛💫         Qlenin romanını çox bəyənirəm😊😉👯👸      Xanım Ayvinin hekayəçi qızı💫☄💐🌹⚘    :پیچک خانم🌱💫 

خرید هم مجتمع خرید هایپر خوبه...

هتل هم  هتل شیراز عالیه واقعا ویوش خوبه و کل شیراز زیر پاته.پارس هم خوبه💢💢

اقا یادش بخیر یه صحنه رمانتیکی بین منو یه پسر خارجی تو شیراز اتفاق افتاد پسره داشت میدوئید خورد به ...

چه رمانتیک   

برادر # یکساله # سی پی # تشخیص در 1 سالگی # 

باغ ارم، حافظیه، سعدیه، خانه زینت الملوک، باغ دلگشا، ارگ کریم خان، حمام وکیل، بازار وکیل، سرای مشیر، شاهچراغ، دروازه قرآن، علی بن حمزه، نارنجستان قوام، خاجوی کرمانی، باغ جهان نما، باغ عفیف آباد، عمارت شاپوری، مسجد وکیل، عمارت کلاه فرنگی، مسجد نصیر الملک، مسجد جامع عتیق، تخت جمشید، ارامگاه کوروش

خرید هم مرکز خرید حافظ، مرکز خرید خلیج فارس، مرکز خرید زیتون، مرکز خرید ستاره، مرکز خرید آفتاب، مجتمع تجاری نگین، هایپر استار

هتل هم هتل شیراز، هتل چمران، هتل هما، هتل پرسپولیس، هتل پارس، هتل ستارگان

باغ ارم، حافظیه، سعدیه، خانه زینت الملوک، باغ دلگشا، ارگ کریم خان، حمام وکیل، بازار وکیل، سرای مشیر، ...

شیرازی اصل تشریف اوردن   

اقا یادش بخیر یه صحنه رمانتیکی بین منو یه پسر خارجی تو شیراز اتفاق افتاد پسره داشت میدوئید خورد به ...

ت دیگه از ما نیستی