2777
2789
عنوان

فردا تولدمه

159 بازدید | 29 پست

مامانم بارداره گفت نمیتونم برات تولد بگیرم گفتم لباس بخرم برم عکاسی که اونم چون امتحان داشتم بابام نبردتم بازار منم از بابام یه میلیون گرفتم قرار شد یه کیک بگیرن خانوادگی بشینیم🤷🏻‍♀️😂

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا کاری ک من هرسال میکنم همینه ی کیک میگیرن بدونه اینکه من بدونم تولد میگیرن سوپرایز میشم فقطتم خودمون چهارتاییم خیلیم خوش میگذره خدا خانوادمو بالاسرم نگهداره 

عزیزم تولدت مبارک باشه ایشالله ی زندگی سر شار از عشقو محبتو علاقه داشته باشی چشم حسودم ازت دور❤❤

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

چند سالته

سلام.من پیچک خانوم هستم.🌹💌💫خیلی کتاب دوست دارم عاشق زبان ترکی آذر بایجانی هستم😍به ۳ زبان زنده ی دنیا مسلط هستم.💌💫miss_pichak_khanom ماه و ستاره🌙☄🌟🌝گل و گلدون🌺🌱 شده پیچک 🌝🌺عشق و علاقه💌😘  مهر و دوستی 🤗👭 شده خانوم🌟.                 Sevgi hekayəsi və roman🤗💫                       Buna görə çox şey əlavə edirəm☄🌞🌝🌱      Buna görə çox şey əlavə edirəm💞💛💫         Qlenin romanını çox bəyənirəm😊😉👯👸      Xanım Ayvinin hekayəçi qızı💫☄💐🌹⚘    :پیچک خانم🌱💫 

مبارکه شاید روزهایی بیاد که هیچ کسی جز خودت نیس برا تولد پس از امروز قوی باش وخودت برای خودت ارزش بزار یه چایی هم با فکر بخوری یعنی تولد

تولدت مبارک دوست مجازی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
به به عالیه که چه کمکی میتونیم بهت کنیم؟

اخه ناراحت شدم برا داداشم تولد گرفتن کلی مهمون بزن برقص من بدبخت فقط یه کیک و دور همی پنج نفره:/

تولدت مبارک عزیزم 

بازم خوبه خانوادگی جشن و میگیرین از هیچی بهتره   

ب ارزوهات برسی  

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

دقیقا کاری ک من هرسال میکنم همینه ی کیک میگیرن بدونه اینکه من بدونم تولد میگیرن سوپرایز میشم فقطتم خ ...

مرسی عزیزدلممم😍❤✨

خدا حفظ کنه خانواده تو❤