2777
2789
عنوان

طلاق

236 بازدید | 8 پست

حدود ۱۱ سال ازدواج کردم یه دختر ۷ ساله و یه دختر ۵ ساله دارم.زندگی برام جهنم شده شوهرم داره جونمو میگیره داره نابودم میکنه ، میخوام بدونم اگه بخوام طلاق بگیرم بچه هام خیلی آسیب میبینن؟ بخدا راه دیگه ای برام نمونده یه مدت فکر کردم گفتم صبر کنم بچه هام یکم بزرگتر بشن بعد اما نمیدونم تا اون موقع میتونم تحمل کنم یا نه از طرفی بچه هام خیلی به پدرشون وابسته هستند رابطه اونها خیلی خوبه.همش میترسم بچه هام آسیب ببینند 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آسیب که میبینن

باید ازمشاور کمک بگیرید

ولی حالا مثلاً یه نفر شوهرش معتاد باشه یا همچین چیزایی بهتره طلاق بگیره چون بچه هارم فاسد می‌کنه

این نظرشخصیمه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 12 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز