2777
2789
عنوان

حاجت

89 بازدید | 8 پست

خواهرا و... 

سلام و عرض ادب خدمت همتون 

این رو هر وقت تونستید بگید این باعث میشه اون دنیا و تو قبر البته با عمل محشور بشوید با امام زمان ع 😭

نیت کنید که اگر خدا صد سال هم به شما عمر داد و هر چقدر به شما عمر داد نیت کنید یه بار هم گناه نکنید و ثواب این عمل و نیت رو بدید کلا به نیت ظهور امام زمان و نزدیک شدن ظهور امام زمان و سلامتی اقا 

خواهرا و.. حاجتتون فقط ظهور امام زمان و سلامتی حضرت باشد یه موقعه درگیر حاجت های دنیوی نشید فقط ظهور و سلامتی امام زمان عزیزمان ♥🙏✔️

این بالا ترین ذکر عملی هست عالیه 

صبح و ظهور و شب و زیر باران و موقع اذان و.. فقط حاجتتون ظهور امام زمان و سلامتیش باشد اللهم عجل الولیک الفرج بحق الزینب کبری 

خدا عاقبت همتونو ختم به خیر کنه الهی امین 

حاجت فقط ظهور امام زمان عزیزمان😭😭

هر کسی میتونه روزی 500 تا حالا هر چقدر تونست بیشتر هم بتونه خوبه صلوات و دعای و فرج و...برای سلامتیش بخونه بده به نیت فرج و ظهور امام زمان و سلامتیش و اگر هم بتونه کمک مالی به فقیر و یتیم و طعامشون و.. خیرات بده به نیت فرجشو و ظهورشو و سلامتی امام زمان 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق زینب کبری ♥و اهل بیت و معصومین زیاد قسم بدید خدا رو که ظهورش نزدیک بشه انشاالله

اسلام علیک یا صاحب الزمان 🙏❤من چله زیارت عاشورا ب نیت امام زمان دارم میخونم انشالله اقا قبول کنن وحاجت دلمو بده ومشکلاتمو درست کنه و زندگیم درست بشه الهی امین🙏🙏اقا التماست میکنم حاجت دلمو بده التماست میکنم

اسلام علیک یا صاحب الزمان 🙏❤من چله زیارت عاشورا ب نیت امام زمان دارم میخونم انشالله اقا قبول کنن وح ...

سلام خوبی ابجی سارا انشاالله 

انشاالله اگر اون حاجتت خدا میدونه به صلاحته براورده بشه 

التماس دعا دارم بیشتر التماس دعا برای ظهور و فرجش و سلامتی امام زمان عصرمان دارم خیلی برای فرجش دعا کن به گفته خودش فرج من گشایش و فرج شماست 😍😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی ابجی سارا انشاالله  انشاالله اگر اون حاجتت خدا میدونه به صلاحته براورده بشه  ا ...

ممنونم عزیزم انشالله من همیشه برا سلامتی امام صلوات میفرستم ودعا میکنم انشالله خدا قبول کنن🙏🙏❤❤

ممنونم عزیزم انشالله من همیشه برا سلامتی امام صلوات میفرستم ودعا میکنم انشالله خدا قبول کنن🙏🙏❤❤

خیلی خوبه هم ظهورش که اصل حاجت هاست هم سلامتیش که اون هم خوبه عالیه 

انشالله خدا با زبان پاک شماها ظهورشو نزدیک کنه با اذکار و.. شماها که پاک هستید التماس دعا 

خدایا کمکم کن مرتکب هیچ گناهی نشم

خودت حواست به زندگیم باشه

هرکی دلمو شکست رو واگذار میکنم بخودت

الان ۱۰۰صلوات میفرستم به نیت ظهور امام زمان

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
خدایا کمکم کن مرتکب هیچ گناهی نشم خودت حواست به زندگیم باشه هرکی دلمو شکست رو واگذار میکنم بخودت ...

سلام خوبی ابجی خیلی عالیه این فرمایشاتت 

خیلی خوبه که حواست به امام زمانت و اعمالت هست خدا کنه ما هم مثل شما باشیم امام زمانی 

سلام خوبی ابجی خیلی عالیه این فرمایشاتت  خیلی خوبه که حواست به امام زمانت و اعمالت هست خدا کنه ...

🤲🤲🤲🌹🌹

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹