2777
2789
عنوان

ترشح تخم مرغی

193 بازدید | 11 پست

سلام.من این ماه هیچ دارویی نخوردم اماماه قبل شبی۳تالتروزول خوردم.این سونو روز دهم سیکل این ماهم دادم .ایااین کیست چون کوچیکه خودش میریزه ؟ واینکه فولیکول م درتخمدان راستم تاروز۱۴ بزرگترمیشه که برای بارداری مناسب باشه ؟ من ازروز۱۰ترشح تخم مرغی دارم این کی ازادمیشه ؟امروزم تزشح زیادتخمک وابکی دارم.عفونت ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ربطی داره خانوم محترم سوال علمیه بحث پزشکیه .شمامیتونی شرکت نکنی حتمابایدابراز وجودکنی 

وایی اعصابم 😆😅😂😂😂😂 وا مگه چی گفتم منظورم همون ترشح تخمدانهاست عزیزم .  چقدر بی مورد به ادم میپرین . 😏🤧😂

...thi too shall pass
عیب نداره عزیزم بهش فکر نکن. هرچند منم همینجورم بنده خدا اومد شفاف توضیح بده مثال تخم مرغ زد😬

ووواییییی😃😃😃حالا حمله کنید همه باهم خوب بابااصطلاحش اینجوره  ببخشید  عذرمیخوام😓😓😓😓😓حالاچطورعنوانشو عوض کنم ؟

[QUOTE=238952695]ووواییییی😃😃😃حالا حمله کنید همه باهم خوب بابااصطلاحش اینجوره  ببخشید  عذرمیخوام... ...[/QUO

عیب نداره ولش کن دیگه نمیتونی عوض کنی. والا من شنیدم اینجوری نشونه سالم بودنه رحمه آب شفاف

ووواییییی😃😃😃حالا حمله کنید همه باهم خوب بابااصطلاحش اینجوره  ببخشید  عذرمیخوام.... ...

من حمله نکردم اگه خوندیش متوجه میشی گفتم بنده خدا مثال زده. چرا اول تا ته نمیخونی که متوجه شید من منظور بدی نداشتم؟