2777
2789
منم زیر ۱۰۰۰ مصرف میکنم    ولی میگن کمتر از ۱۲۰۰کالری نباید بخوری ولی زیاده ۱۲۰۰ انگار &nb ...

اره بازم بایدبادکترتغذیه مشورت کنی من تاظهرفقط چربی وکربوهدرات میگیرم به بعدواسه نهارو میان وعده میرم واسه پروتئین وفیبر

بایدواسه لاغری پروتئین وفیبرت ازهمه بالاترباشه وچربی وکربوهدرات ازهمه پایین تر نبایدحذف بشن ولی باید ...

چه چیزایی کربوهیدرات دارن که کمتر مصرف کنم یکم تو این چیزا ضعیفم بلد نیستم 🙈

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای کیف کردم چقد عالی شدی الان تصورت کردم منم قدم ۱۷۰ هست وزنم ۱۰۱ بود شدم ۸۵ ولی منم باید به ۶۰ برس ...

خیلی خوبه ببین اصلا نا امید نشو و انگیزه داشته باش     من اتقد چاق و زشت شده بودم نه بیرون روم میشد برم نه مهمونی  از جمع فراری شده بودم    واقعا چاقی ظلم به خود ادمه    ارادتو نگه دار و ادامه بده هیچکس حتی دکتر حتی باشگاع هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه به اندازع خودت کمکت کنه   مطمئن باش میتونی

تو دوماه😱😱توکه ازمنم بهترپیش رفتی ایول بهت همینجوری ادامه بده

من بخاطر کبدم که چرب شده کلا روغن و نمک و قند رو عوض کردم روفن دنبه و نارگیل و زیتون مصرف میکنم نمک صورتی ، قند رژیمی پایه استویا مصرف دارم ارد سفید رو کلا حذف کردم پ وتیین و سبریجات مصرف عمده من هست 

خیلی خوبه ببین اصلا نا امید نشو و انگیزه داشته باش     من اتقد چاق و زشت شده بودم نه بیرون ...

چقد بعضیا پیامشون ،بودنشون انرژی مثبته مثل خودت و استارتر 

من از امروز شروع کردم ورزش همه چی هم خونه دارم یه باشگاه کوچیک تو خونه درست کردم کامل کامل هست فقط چون دیسک خفیف و پارگی رباط دارم حرکات خیلی مبتدی و اروم باید بزنم 

چه چیزایی کربوهیدرات دارن که کمتر مصرف کنم یکم تو این چیزا ضعیفم بلد نیستم 🙈

سیب زمینی آبپر.حبوبات.میوه هاایناکربوهدرات دارن ولی واسه بدن خیییلی لازمن اصلاااانبایدقطع بشن فقط بایدکنترلشون کنی مثلاطرف میگه من نهارنخوردم دوتاپرتقال خوردم فقط خب این هم قندداره هم کالریش اندازه ۵قاشق برنجه هم زودقندش ازبین میره وگرسنه میشه بایدتوبشقابت بیشترازهمه سبزیجات باشه مثل کاهو وسبزی نصف دیگش پروتئین مثل مرغ وتخم مرغ وماهی اون یکم دیگه کربوهیدرات باشه مثل سیب زمینی

چقد بعضیا پیامشون ،بودنشون انرژی مثبته مثل خودت و استارتر  من از امروز شروع کردم ورزش همه چی ه ...

افرین بالاخره ماهم یه روز اولی داشتیم خیلی زود خودت عادت میکنی    منم کار عجیبی نکردم  ۴ماهشو پیاده روی کردم ۴ماه دیگشو تو خونه ورزش کردم    غذامم کم کردم    عاشق شیرینی و چیزای شیرینم منم   فوقالعادع محدودشون کردم    نتیحشو دیدم    شماهم میتونی شک نکن

سیب زمینی آبپر.حبوبات.میوه هاایناکربوهدرات دارن ولی واسه بدن خیییلی لازمن اصلاااانبایدقطع بشن فقط با ...

ممنون عزیزم مصرف سیب زمینیم بالاس 🤦🏻‍♀️

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن 
چقد بعضیا پیامشون ،بودنشون انرژی مثبته مثل خودت و استارتر  من از امروز شروع کردم ورزش همه چی ه ...

همون مبتدی خیییلی خوبه بخدااگه ادامه بدی کم کم نتیجه همون حرکات کم رومیبینی فقط ادامه بده شده روزی ۵تاحرکت کوچیک یه روزتمرکزکن رودست هایه روز رویه شکم یه روزپاها

اینم بگم اگه بتونی هرروز بری پیاده روی که عااالیع

بدن من شل شده با ورزش منظم یه ساله بدن نرمالی میشه ینی ؟ورزشکاری نمیخوام بشه فقط میخوام نرمال شه

ببین عزیزم من نزدیک ۱ساله دارم میرم بدنسازی بدن خیییلی سخت خیییلی سخت اون حالتی میشه که توفکرمیکنی منم مثل توفکرمیکردم قلمبه میشم وعضله درمیارم وچاق میشم ولی ازاین خبرانیست توبایدخیلی حرفه ای بشی که بعدحداقل ۲سال یکم عضله بسازی که اونم بافیگورفقط معلوم میشه😂من بازوهام بعدرژیم خیییییلی شل بودخیییییلی زیاد الان جلوبازوم عاااالی شده وزیربازوم داره جمع میشه

همون مبتدی خیییلی خوبه بخدااگه ادامه بدی کم کم نتیجه همون حرکات کم رومیبینی فقط ادامه بده شده روزی ۵ ...

اره من قبلا ورزشکار و شناگر حرفه ای بودما وزنم همیشه ۵۹ بوده اسیب دیدم از کمر و دنده و زانو و گردن خداذوشکر بعد ۶ سال که میگذره و درمان های مختلف بهترم الان و میتونم مبتدی ورزش کنم 

ببین عزیزم من نزدیک ۱ساله دارم میرم بدنسازی بدن خیییلی سخت خیییلی سخت اون حالتی میشه که توفکرمیکنی م ...

نه نه من اصلا نمبخوام ورزشکاری بشه فقط میخوام از این حالت شلی یکم بهتر بشه نرمال تر