2777
2789
عنوان

تاحالا شده ؟

52 بازدید | 7 پست

سلام تا حالا شده کسیو ب شما ترحیح بدن واون کس از شمت خوشگل تر باشه ؟اصلا شده خودتونو با کسی مقایسه کنید از نظر زیبایی ؟چرا؟یا خودتونو خیلی قبول دارید ..رقیب داشتین ک پیروز بشه رفتار اون باشما چجوری بوده ؟رفتار شما بااون چجوری بوده ؟لطفا بیاید بگید..

آره منیه تجربه خیلی وحشتناک داشتم که رلم ولم کرد و رفت با یه دختر دیگه عقد کرد و تا چند سال هی عکس دختره رو به همه نشون میدادم میگفتم این خیلی خوشگلتر از منه مگه نه؟ و این یه آسیب روحی-روانی بزرگ بهم زد متاسفانه و باعث شد کمبود اعتماد بنفس بگیرم در صورتی که آدم نباید خودشو با دیگری مقایسه کنه چون کسی ک دوست داره تو رو خیلی خوشگل میبینه 

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 
آره منیه تجربه خیلی وحشتناک داشتم که رلم ولم کرد و رفت با یه دختر دیگه عقد کرد و تا چند سال هی عکس د ...

اره ..من الان یکم تو این وعضیتم ..باوجود اینکه رفته و منو ول کرده تادختره رو میبینم حس میکنم خیلی از من زیبا تره در صورتی ک اینجوری نیس ...تو چی الان دیگه مقایسه نمیکنی ..با دختره چ رفتاری داشتی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ..من الان یکم تو این وعضیتم ..باوجود اینکه رفته و منو ول کرده تادختره رو میبینم حس میکنم خیلی از ...

چرا هنوزم بعد 4 سال فکر میکنم از من خوشگلتره و آسیبش هنوزم با منه :') هی میگم اون دماغشکوچیکه اون سینه هاش بزرگتره یا اون چشاش قشنگتره لباش پر تره و اینا اما آخرش تصمیم گرفتم به این چیزا فک نکنم و انقد رو خودم و موفقیتم کار کنم که اون پسر آرزوش باشه یه بار دیگه با من باشه و هی بگه حیف عجب چیزیو از دست دادم

چرا هنوزم بعد 4 سال فکر میکنم از من خوشگلتره و آسیبش هنوزم با منه :') هی میگم اون دماغشکوچیکه ...

کارت درسته ..باید همین کارو بکنیم ...و ی چیزی جسارت نباشه اما من چش بسته میتونم بگم اون از تو خوشگل تر نیس ..دماغش کوچیکه یا ن اصلا مهم نیست مهم اون خونگرمیه ک بعضی از دخترا ندارن ..و خودتو دوس داشته باش ..من خودم خیلی گریه میکردم ..اما ی بار از بیرون ب خودم نگا کردم ..ببین تو اصلا دلت میاد ب یکی دیگه بگی اون یکی از تو بهتره خوب تره ؟قطعا جوابت ن هستش ...پس چرا با خودمون انقد نامهربون باشیم ‌.؟؟من تصمیم گرفتم خودمو از همه بیشتر دوس داشته باشم 

کارت درسته ..باید همین کارو بکنیم ...و ی چیزی جسارت نباشه اما من چش بسته میتونم بگم اون از تو خوشگل ...

آره جالب اینه دو سال بعد دختره رو طلاق داد دختره ام قشنگ ازش مهریه و اینا گرفت و اینو ورشکست کرد :') اینم نتیجه ی شکوندن دل یه دختر 

آره جالب اینه دو سال بعد دختره رو طلاق داد دختره ام قشنگ ازش مهریه و اینا گرفت و اینو ورشکست ک ...

خدارو شکر ..دعا کن اونام تاوان دلشکسته منو بدن ..هم خانواده پسره هم دختره هم خانوادش ایشالله ب فنایا ب همون نابودی برن😂😂😂

خدارو شکر ..دعا کن اونام تاوان دلشکسته منو بدن ..هم خانواده پسره هم دختره هم خانوادش ایشالله ب فنایا ...

میرن منتظر باش یکی دو سال دیگه ورق برمیگرده