2821
2789
عنوان

تاحالا شده ؟

55 بازدید | 7 پست

سلام تا حالا شده کسیو ب شما ترحیح بدن واون کس از شمت خوشگل تر باشه ؟اصلا شده خودتونو با کسی مقایسه کنید از نظر زیبایی ؟چرا؟یا خودتونو خیلی قبول دارید ..رقیب داشتین ک پیروز بشه رفتار اون باشما چجوری بوده ؟رفتار شما بااون چجوری بوده ؟لطفا بیاید بگید..

آره منیه تجربه خیلی وحشتناک داشتم که رلم ولم کرد و رفت با یه دختر دیگه عقد کرد و تا چند سال هی عکس دختره رو به همه نشون میدادم میگفتم این خیلی خوشگلتر از منه مگه نه؟ و این یه آسیب روحی-روانی بزرگ بهم زد متاسفانه و باعث شد کمبود اعتماد بنفس بگیرم در صورتی که آدم نباید خودشو با دیگری مقایسه کنه چون کسی ک دوست داره تو رو خیلی خوشگل میبینه 

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 
آره منیه تجربه خیلی وحشتناک داشتم که رلم ولم کرد و رفت با یه دختر دیگه عقد کرد و تا چند سال هی عکس د ...

اره ..من الان یکم تو این وعضیتم ..باوجود اینکه رفته و منو ول کرده تادختره رو میبینم حس میکنم خیلی از من زیبا تره در صورتی ک اینجوری نیس ...تو چی الان دیگه مقایسه نمیکنی ..با دختره چ رفتاری داشتی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره ..من الان یکم تو این وعضیتم ..باوجود اینکه رفته و منو ول کرده تادختره رو میبینم حس میکنم خیلی از ...

چرا هنوزم بعد 4 سال فکر میکنم از من خوشگلتره و آسیبش هنوزم با منه :') هی میگم اون دماغشکوچیکه اون سینه هاش بزرگتره یا اون چشاش قشنگتره لباش پر تره و اینا اما آخرش تصمیم گرفتم به این چیزا فک نکنم و انقد رو خودم و موفقیتم کار کنم که اون پسر آرزوش باشه یه بار دیگه با من باشه و هی بگه حیف عجب چیزیو از دست دادم

چرا هنوزم بعد 4 سال فکر میکنم از من خوشگلتره و آسیبش هنوزم با منه :') هی میگم اون دماغشکوچیکه ...

کارت درسته ..باید همین کارو بکنیم ...و ی چیزی جسارت نباشه اما من چش بسته میتونم بگم اون از تو خوشگل تر نیس ..دماغش کوچیکه یا ن اصلا مهم نیست مهم اون خونگرمیه ک بعضی از دخترا ندارن ..و خودتو دوس داشته باش ..من خودم خیلی گریه میکردم ..اما ی بار از بیرون ب خودم نگا کردم ..ببین تو اصلا دلت میاد ب یکی دیگه بگی اون یکی از تو بهتره خوب تره ؟قطعا جوابت ن هستش ...پس چرا با خودمون انقد نامهربون باشیم ‌.؟؟من تصمیم گرفتم خودمو از همه بیشتر دوس داشته باشم 

کارت درسته ..باید همین کارو بکنیم ...و ی چیزی جسارت نباشه اما من چش بسته میتونم بگم اون از تو خوشگل ...

آره جالب اینه دو سال بعد دختره رو طلاق داد دختره ام قشنگ ازش مهریه و اینا گرفت و اینو ورشکست کرد :') اینم نتیجه ی شکوندن دل یه دختر 

آره جالب اینه دو سال بعد دختره رو طلاق داد دختره ام قشنگ ازش مهریه و اینا گرفت و اینو ورشکست ک ...

خدارو شکر ..دعا کن اونام تاوان دلشکسته منو بدن ..هم خانواده پسره هم دختره هم خانوادش ایشالله ب فنایا ب همون نابودی برن😂😂😂

خدارو شکر ..دعا کن اونام تاوان دلشکسته منو بدن ..هم خانواده پسره هم دختره هم خانوادش ایشالله ب فنایا ...

میرن منتظر باش یکی دو سال دیگه ورق برمیگرده 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز