2777
2789

اینجا همو نمیشناسیم و ریا نمیشه از اخرین کار خوبی که کردین بگید ایده بگیریم 

من خودم اخرین کار خوب از نظر خودم این بود یه آقای متاهل گیر داده بود بهم از خانومش تعریف کردم و بعدشم چند تا سنگین بهش گفتم که دیگه پیام نده بهم ، چون اون لحظه یاده تاپیکای خیانت افتادم 🥺 

حالا شما هم تعریف کنید یه کم انرژی بگیریم 😍 

به خودم احترام گذاشتم و یه نه محکم و قاطع به کسی گفتم که بهم آسیب زده بود و حالا توقع داشت کاری براش انجام بدم . 

این خوبی بزرگ رو در حق خودم کردم و خیلی حالم خوبه 

از اینکه همیشه برای همه دل بسوزونم و خودمو زیر پا بذارم خسته شده بودم واقعا

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه غذا گرفت برد به بچه های دست قروش داد درحدیه فلافل نوشابه هم باشه بهتر از هیچیه...اگه وقتی از دست بچه یاهرکس عصبانی بشی بشه خشمت روکنترل کنی...اگه طلا وزیورآلات داری ولی تومهمونی ها نپوشی که یکی دلش نگیره خودش یه عبادته...طرح اکرام کمیته امداد هم که میشه فرزند یتیم روسرپرستی کردازماهی پنجاه هزارتومان تاهرچقدر که داشته باشی عالیه...اسی کارت خیلی خوب بوده آفرین تایپیکت خیلی خوب بود

از کارهای خوبم درس عبرت گرفتم که دیگه فکر خوبی کردن واسه کسی نباشم. اولین مورد سه نفر رو رایگان فرس ...

ای وای میدونم سخته درکت میکنم اما شما چی نیستی اونا فکر کردن که زرنگن والا چی فرض نکردن شما رو  به فکر خودشون بودن فقط ! ناراحت نباش خدا می بینه مهم نیته فقط خدا ببینه کافیه مطمئن باش جایه دیگه جبران میکنه برات ❤