2777
2789
عنوان

چقدر من احمقم🖤🙃

257 بازدید | 17 پست

امروز امتحان دینی داشتم بیش از ده هزار بار خوندم ولی متأسفانه یه سوال یک نمره ای رو اشتباه نوشتم ولی بقیه دوستام با یه دور خوندن کامل میشن اونا مستمر تقلب کردن و کامل میشن منم تقلب کردم ولی زود برگم رو دادم و هجده میشم اخه من احمق چرا امتحان به این آسونی را باید احمق بازی در بیارم😑🤧

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقت نداری احمق نیستی

اخه دوتا امتحان قبلیم رو مطمئنم کامل میشم ولی این امتحان به این آسونی را.....

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️

برو شادی کن18 گرفتی 

کفر نعمت نکن فرزندم

_ هرچی که بخوام و به دست میارم .               _ ملکه وحشی🔥                                           دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند/ از گوشه ی بامی که پریدیم، پریدیم ...🐦
برو شادی کن18 گرفتی  کفر نعمت نکن فرزندم

اخه مستمر هجده با پایانی نونزده میشه نونزده از همه کمتر این خوشحالی داره؟😞🤦🏻‍♀️

منم تو دوران مدرسه 12 ساعت زیست میخوندم 20 میشدم

یه دوستم با 5 ساعت مرور 20 میگرفت

تو مقصر نیستی

فقط قدرت یادگیری آدما باهم متفاوته. 

روی نمره نهایی تاکید نکن

روی سختی هایی که در طول مسیر کشیدی تاکید کن

بعد میبینی که چقدر خوب عمل کردی💓🌷

منم تو دوران مدرسه 12 ساعت زیست میخوندم 20 میشدم یه دوستم با 5 ساعت مرور 20 میگرفت تو مقصر نیستی ...

خیلی خوب بود🙂❤️

اخه مستمر هجده با پایانی نونزده میشه نونزده از همه کمتر این خوشحالی داره؟😞🤦🏻‍♀️

سال بعد ک دوازدهمی یجوری نمراتت میاد پایین ک وقتی 10 میگیری برات20 محسوب میشه😂🗿

_ هرچی که بخوام و به دست میارم .               _ ملکه وحشی🔥                                           دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند/ از گوشه ی بامی که پریدیم، پریدیم ...🐦

کل دوران تحصیلیم شده بود اینکه چرا نیم نمرم کم شد...19.5 هم خوشحالم نمیکرد ولی الان میگم حیف اونهمه غصه الکی که خوردم...درستو بخون خوبم بخون ولی وقتی تلاشتو کردی غصه الکی نخور...بابت چیزایی که داری خوشحالم باش...من اینو هیچوقت بلد نبودم حتی 19.75 که میزد 20 هم منو دیوونه میکرد ...واقعا نمیارزید