2777
2789
منظورم عقب انداختی یا ن هنوز مونده؟

۲۵ اردیبهشت یک روز و نیم خون ریزی داشتم گفتم پریوده تا اینکه چند روزه کمر دردای شدددددید دارم بی بی زدم ی هاله انداخت نمیدونم پاک گیج شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۵ اردیبهشت یک روز و نیم خون ریزی داشتم گفتم پریوده تا اینکه چند روزه کمر دردای شدددددید دارم بی بی ...

پس احتمالش هست عزیزم ایشالا مثبته گلم

خدایا شکرت واسه هدیه های قشنگت پسرمو دخمله تودلیم🤰🏻🥰😍
۲۵ اردیبهشت یک روز و نیم خون ریزی داشتم گفتم پریوده تا اینکه چند روزه کمر دردای شدددددید دارم بی بی ...

اگه بود باید پررنگ میشد خطش اخه هاله هم نداره . من سر دخترم نصف روز پریود سبک شدم که تیره بود . دوروز بعد رفتم ازمایش دادم مثبت بود

منفیه

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
دوباره بعد چند روز بی بی بزن گلم احتمالا بااین هاله ای ک انداحته وعلاعمای ک داری مثبت باشه

امیدوارم ،فقط کمر درد دارم و قلبم سنگینه اما سینه هام هیچ دردی نداره