2821
2789
عنوان

خجالتی

144 بازدید | 13 پست

میخام با ابجی رلم برم بیرون اخر هفته اولین بارمم نیست چند بار قبل باهاش رفتم بیرون اون خیلی باهام راحته و اصلا خجالتی نیست ۲۷ سالشه منم ۱۶سالمه 

اما خجالت میکشم هول میکنم اما بعدش ک میام خونه پشیمون میشم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀

راهگار بگید لطفا 

😐

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چه افق زیباییه اینطور نیست دوستان؟

همینطور است🥲✋

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

ی سوال برام پیش اومد :) 

حالا چرا با خواهر رلت میری بیرون؟! 

خودشم اختلاف سنیتون زیاده چی میحرفین با هم🥲😂

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
ی سوال برام پیش اومد :)  حالا چرا با خواهر رلت میری بیرون؟!  خودشم اختلاف سنیتون زیاده چ ...

چون خودش خارج از کشوره

و اینک با خواهرش صحبت میکردم گفت دلم برات تنگ شده و...بیا اخر هفته بریم بیرون

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز