2777
2789
عنوان

واقعا حقه ؟!💔🤕

277 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من چندتا تاپیک قبل گفتم که از پسر همسایمون خیلی خوشم اومد و بهش گفتم 

و من دوتا عمو دارم که ۲۰ و۱۸ساله هستن 

که واقعا با داداش واقعی فرقی ندارن واسم 

و گوشی من دست عموی کوچیکیم بود که فهمید من له پسره اینارو گفتم بشدت عصبانی شد خواست به بابام بگه و بیفته دنبالم و منو بزنه که خوشبختانه ما مهمون داشتیم اما عموی بزرگم منطقی تره بهش گفتم که جلوشو بگیره 

یکم جلوش رو گرفته عموم بهم گفتم من ده واست مردم عکسای منم از تو گوشیت پاک کن تویی که اینکار کردی آخه واقعا دلم شکست مگه من چه گناهی کردم خیلی از دختر ها با پسرا دوست میشن اما داداش هاشون چیزی نمیگن

اما عموی من خودش یه مخ همه دخترارو میزنه به من که میرسه اینجور میگه و الان قراره به بابام بگه من مامان و بابام خیلی بهم اعتماد دارن دوست ندارم که این اعتماد از دست بره☹☹

تعداد رای : 21
نظرسنجی
خب حق داره و باید به بابات بگه
2
9%
حق داره اما نباید به بابات بگه و باید بین خودتون بمونه
13
61%
درسته اشتباه کردی اما نه درحدی که عصبانی یشه و اینکار بکنه
6
28%

حقیقتا من مخالفم،با اینجور ارتباطات و..

بنظرم عموتون حق داره

بچه بودم بادبادکای رنگی دلخوشی هرروز و هرشبم بود.. خبر نداشتم از دل آدما چه بی بهونه خنده رو لبم بود ..کاری بجز الک دولک نداشتم.. بچه بودم به هیچی شک نداشتم ..بچه بودم غصه وبالم نبود..هیچکی حریف شور و حالم نبود ..بچه که بودم آسمون آبی بود ..جتی شبای ابری مهتابی بود..بچگی و بچگی و تموم شد..خاطره های خوش رو دست من مرد..تا اومدم چیزی ازش بفهمم..جوونی اومد اون و با خودش برد .. برد ..برد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نمیفهمی ولی چند سال بعد متوجه میشی چ خوبی بزرگی درحقت کرده اگه جلوی این ارتباطو بگیره 

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

آخه الان نمی دونم پسر ۱۸ ساله 🧒 تصورش کنم یا عمو 👨👴

ولی در هر صورت اولا به اونا مربوط نیست دوما بستگی به سنت داره اکه زیر ۱۸ سال هستی درست میگن با پسرا ارتباط نگیر

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
آره همون ۱۸ سالشه و من ۱۴سالمه

خیلی زوده برات این حرفا 

عزیزم من دخترم همین سناست 

اگه مامانت تا حالا بهت نگفته من بهت میگم همونطور که به دخترم میگم 

این روابط توی سن تو فقط به دختر آسیب میزنه 

صبر کن تا ۱۸ سالگی اون موقع با پسرها ارتباط فقط کلامی داشته باش تا بشناسیشون فقط کلامی نه بیشتر

و بعد از ۲۰ سالگی باهاشون برو بیرون تا بشناسیشون 

من به دخترم همیشه همینو میگم

الان فقط آسیب میبینی اگه ارتباط با جتس مخالف داشته باشی

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
درسته اما جرم نیست

کارتون درست نبود،حالا پیشامدی بود که رخ داد ،بهتره از عموی بزرگترتون بخواین ایشون و آروم کنن و چیزی نگن،و دیگه تکرار نکنید

سو استفاده از اعتماد والدینتون کارجالبی نیست.

بچه بودم بادبادکای رنگی دلخوشی هرروز و هرشبم بود.. خبر نداشتم از دل آدما چه بی بهونه خنده رو لبم بود ..کاری بجز الک دولک نداشتم.. بچه بودم به هیچی شک نداشتم ..بچه بودم غصه وبالم نبود..هیچکی حریف شور و حالم نبود ..بچه که بودم آسمون آبی بود ..جتی شبای ابری مهتابی بود..بچگی و بچگی و تموم شد..خاطره های خوش رو دست من مرد..تا اومدم چیزی ازش بفهمم..جوونی اومد اون و با خودش برد .. برد ..برد

ابجی جان من پروفایلتو چک کردم تمام تاپیک هاتو و با نظر سنجیاتو دیدم

به چشم خواهری بسیار زیبا و رعنا هستید..... حیف نیست که با این همه کمالات وارد رابطه های مجازی بشین؟ من خودم ۱۴ سالمه و فکر میکردم که اینجور رابطه ها خوبه واردش شدم و خوشبختانه نه قصد من نه قصد اونایی که باهاشون بودم هوس نبود ولی بازم حسی که بین ما بود عشق نبود مشکل تنها سنمون هست اگه مثلا یک نوجوونی عاشق ی دختری بشه و سنش کم باشه کاری ندارم واقعا عاشقشه یا نه اما بخاطر سن مجبورکیا فراموشش کنه یا باهاش وارد رابطه پنهانی بشه رابطه پنهانی هم تهش جدایی اما اگه همون نوجوون مثلا ۲۵ سالش بود میتونس پاپیش بزاره و با دختره نامزد بشه و در رابطه شفاف نامزدی حتی علاقه و عشقش به دختره بیشتر میشد اما بخاطر محدودیت سنی که من و کسانی مثل من دارن حتی اگه واقعا عاشق کسی هم بشن بهش نمیرسن منم چون ته همه این کارارو دیدم بهت پیشنهاد میکنم وارد اینجور رابطه ها نشو ی دختر پاک و با حیا و زیبا بمون و درستو بخون مطمعنم ی پسر با حیا و خوشتیپ میاد خواستگاریت من از عکسات که دیدمت فکر کنم ۱۳ یا ۱۴ سالت باشه واسه همین بهت گفتم بخاطر محدودیت سنی وارد رابطه نشو اگر سنتو اشتب گفتم شرمنده

شاد باشی😉😉

۱۸ سالمه توی اسم همینجوری زدم ۱۳۸۷ سوتفاهم نشه
ابجی جان من پروفایلتو چک کردم تمام تاپیک هاتو و با نظر سنجیاتو دیدم به چشم خواهری بسیار زیبا و رعنا ...

سنمو دقیق گفتین ممنونم بابت نظراتتون اما من قصد ندارم وارد رابطه بشم از یه پسر خوشم میومد که بهش گفتم و دلمو شکوند و دیگه سمت پسری نمیرم

سنمو دقیق گفتین ممنونم بابت نظراتتون اما من قصد ندارم وارد رابطه بشم از یه پسر خوشم میومد که بهش گفت ...

یعنی تا اخر عمر سمت پسری نمیرید یا نه فعلا تا وقتی بزرگ شید

۱۸ سالمه توی اسم همینجوری زدم ۱۳۸۷ سوتفاهم نشه