2777
2789
عنوان

داستان من با نی نی سایتیا

103 بازدید | 13 پست

سلام صبح زیباتون بخیر🥺🤍

امروز از خدا براتون بهترین ها رو می خوام که موفق و موید باشید😉💕

و لبخند روی لباتون نقش ببنده😇

من امروز امتحان دارم لطف می کنید برای من صلوات بفرستید؟

و لایک کنید،وقتی برگشتم برای شما صلوات می‌فرستیم 

نمیدونید وقتی صلوات می‌فرستید موقع جلسه چقدر حالم خوبه و مدام به خودم میگم حتی اگه امتحان رو صفر هم بگیرم مهم نیست این مهمه که چند نفر برای من آرزو کردن و به فکر من بودن

مرسی از وجودتون دلتون شاد

به‌قول‌شاملو:ما‌شکیبا‌بودیم!و‌این‌است‌آن‌کلامی که‌ما‌را‌به‌تمامی،وصف‌می‌تواند‌کرد..."

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستایی که امتحان دارن بیان بگن😄❤️❤️❤️❤️❤️

به‌قول‌شاملو:ما‌شکیبا‌بودیم!و‌این‌است‌آن‌کلامی که‌ما‌را‌به‌تمامی،وصف‌می‌تواند‌کرد..."
😂دارم حاضر 😕خیلی خوندم دعا کن خوب بدم

اخ الهی موفق باشی🤭💕

منم انقدر خوندم خسته شدمممم

دوستایی که امتحان دارن بیان بگن😄❤️❤️❤️❤️❤️

من🥺فقط دعا کن یکم حالم بیاد جا 

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
من🥺فقط دعا کن یکم حالم بیاد جا 

امیدوارم موفق باشی و حالت خوب باشه