2777
2789
عنوان

گرسنمههههه

337 بازدید | 45 پست

کی گرسنشه من میترسم برم آشپزخونه بابام پاشه بگ چرا بیداری الان فک می‌کنه دارم با رلم چت میکنم نمیدونه من دارم از سینگلی میمیرم ی سینگل ب گور بدبختم🤦🤦🤦🤣🤣🤣

برو بیدارش کن بگو بابا اجازه هس برم دریخچالو باز کنم 

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو بیدارش کن بگو بابا اجازه هس برم دریخچالو باز کنم 

🤣🤣🤣

یادش بخیر من تا ی سال پیشم اجازه می‌گرفتم میرفتم در یخچال آب بخورم مامانم دعوام میکرد می‌گفت هرکی ندونه انگار ما اسیری گرفتیمت برو بخور دیگ اجازه چیه🤣🤣🤣

چرا انقد من مث توهم یا تو مث منی

اما بابام نمیگه داشتی با رل میحرفیدی

میگه تا الان بیدار بودی و سرت تو گوشی بودههه😂😂

زندگی واسه ناراحتی و افسردگی خیلی کوتاهه، بیا خوشحال باشیم و ازش لذت ببریم!😊🫀

من هر موقع تا دیر وقت بیدارم می‌خوام برم آب بخورم یا چیزی مثل این جنا وای میشم میگم هاااا چیه می‌خوام آب بخورم دیگه چیزی نمیگه😁

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩
🤣🤣🤣 یادش بخیر من تا ی سال پیشم اجازه می‌گرفتم میرفتم در یخچال آب بخورم مامانم دعوام میکرد می‌گفت ...

ابروشونو بردی 😂😂😂😂😂

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
منی که شب‌ها تا صبح آشپزی میکنم  اکثرا ام برنج و خورشت میپزم با کلی سر و صدا 😂😂

چرا شب میپزی🙃

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!