2777
2789
عنوان

دزدیدن خانم‌ها

504 بازدید | 18 پست

نمیدونم دیدید یا نه ولی مرتب داره عکس و اینا پخش میشه که از دخترایی که دزدیده شدن به وسیله ماشین شخصی و اسنپ و.... میگن اینجور پرونده ها روز به روز رو به افزایشم هست تازه خیلیا به خاطر ابرو به کلانتری مراجعه نکردن،الانم که میگن دوتا دخترخاله از بازار تهران برمیگشتن ده روز گم شدن،یکیشون یکسال ازدواج کرده یکی دوتا بچه داره،عکساشونم منتشر شده،من خیلی خستم دلم میخواد بمیرم فقط،هیچ راهی نیست،جن..گ،اع..ترا...ضات...مردم داغونمون...این خو..ن و ت..یر بازیا این تجا...وز و حیوون بازیا و...،خیلی وحشتناکه،این همه دزدی و کیف قاپی،به شدت همش دارن اتفاق میوفتن،اگه نخوام توی این دنیا باشم چی؟مگه جهنم یه جای دیگه نبود؟ چرا هیچ راهی نیست که دخترا امنیت داشته باشیم،از پوشش برام نگید هااا،من هرچیم زندگی و اینده بگن عالی دیگ نمیخوام،کاش خدا این حق و میداد بهمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااحترام به همه ی چادریا 

من خودمم چادریم ولی عقیدم اینه

کاش پول چادر رو خانواده هامون میدادن کلاس دفاع شخصی ثبت ناممون میکردن...امنیتمون اینجوری بیشتربود 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤
اگه یه بار فقط یه بار امثال این حیوون صفتارو جلوی عام به سزای عملشون میرسوندن علط نیکردن زیاد بشن&nb ...

نه همه جا زور همه ب خانوما میرسه،پیج شاهین صمدپور یه خانوم سه نفر مرد بهش تجاوز کردن درباره اون پست گذاشته درک اینکه این همه زجر کشیده خیلی سخته...فقط چون زن...تازه راه به جاییم نبرده با شکایت

پسرا رو هم میدزدن 

اون که اره،ولی تجاوز گروهی بیشتر برای خانوما اتفاق افتاده،داییم دوسال پیش یه پسر ۱۴ ساله و کمک کرد،میگف اینقدر چشاش قشنگ بوده پا برهنه فرار میکرده و التماس میکرده کمکش کنن،پسره گفته بود بجز من کلی پسر دیگه ام دزدیدن ولی من از کامیون خودمو پرت کردم و فرار کردم،خلاصه خانوادش اومدن بردنش کلی ام تشکر کردن،بچه ها گونه دیگ ای از بزرگترین قربانیا تجاوزن هی داره بیشتر میشه...

دفاع شخصی یاد بگیرید خانوما 

من توصیه نمیکنم ولی خودم به شخصه چاقو جیبی دارم همراهم 

وقتی سوار اسنپ میشم دم دستم میذارم

موادم جا به جا نمیکنم ک بخوان منو بگیرن ببین تو جیبم یا کیفم چاقو هست یا نه

باشه هم چون ضامن دار نیست کاری ندارن 

چاقو کوه نوردی هم تازه هستش

کشویی مانند یه دونه دیدم قراره بگیرم 😐

صرفا جهت تهدید خوبه

اسپری فلفل هم اگر کسی اشنا هست ک براتون بخره میتونید بگیرید اما من شنیدم چاقو بهتره و توجیه داره نسبت به اسپری فلفل

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دفاع شخصی یاد بگیرید خانوما  من توصیه نمیکنم ولی خودم به شخصه چاقو جیبی دارم همراهم  ...

خدایی نکرده ادم تو اون موقعیت قرار بگیره دست پاش شل میشه توان دفاع شخصی و چاقو اسپری فلفل نداره

من خودم هزار بلا به دور تو این موقعیت باشم دستم توانس رو از دست میده