2777
2789
عنوان

بیاین دلم شکسته ترا بخدا بیاین

348 بازدید | 41 پست

حالم بده چکار کنم 

تمام چله ها و نذرهای دنیا رو کردم چکار کنم به حاجتم برسم خانواده زنگ زدن به عشقم گفتن کاری با من نداشته باشه دلمو شکستن بی خود وبی جهت الان خانواده درگیر بیماری شدن با من قهرن میگن مقصر تویی که دعا کردی من میگم شما احساس منو درک نکردین واگذار کردم به خدا مقصر خودتوو هستین 

چکار کنم با این کارای خانواده کاری کردن عشقم بره کاری کردن آه بدنبالشون باشه چکار کنم حالم بده خدایا بیا رو زمین 

زمینت راحت دل همو میشکنن خدایا دلم شکسته خدایا بیا زنین بیا بغلت کنم خدایا بغلتو میخوام بیا بغلم خدایا کمکم کن دوستش دارم 😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر که تو پریشونی طرف مقابلتم اینجوری هست ؟؟؟

نه اون نیست چون اوایل رابطه بودیم من دوستش داشتم خانواده چون خودشون طرف رو نمیخواستم تمومش کردن به آشنایی نرسه 

برای ارامش دلت ایت الکرسی میخونم

کاش عشق اینهمه تلخ نبود

ختم انجام میدم...♥️ برای ارامش دل خزان زده دخترک کوچکِ به انتظار نشسته دعایی بکن🖤لطفا اگر کار مجازی سراغ دارین بهم معرفی کنین♥️
برای ارامش دلت ایت الکرسی میخونم کاش عشق اینهمه تلخ نبود

آره کاش نبود کاش 

خانواده دلمو شکستن و خدایا بیا زمین دلم یه دنیا گرفته 💔 💔 دلم میخواد برم یه جایی ایتقدر داد بزنم دیگه نباشم حالم بده دعام کن چکار کنم بهش برسم ؟

والا منم خسته ام دل شکسته ام انقد حرف از خانواده ام شنیدم که دیگه هیچ امیدی به زندگی ندارم.نمیدونم خدا چرا اون مرگشم ازم دریغ میکته که بکش هر مصیبیتی هست بکش

هیچ کار خدا بی حکمت نیست....
والا منم خسته ام دل شکسته ام انقد حرف از خانواده ام شنیدم که دیگه هیچ امیدی به زندگی ندارم.نمیدونم خ ...

آره واقعا منم تو این قضیه مرگمو خواستم گفتم یا بمیرم یا بهش برسم 😭 

خدا بغلته 

خدا هیچ بنده ای رها نمیکنه 

عزیزم مثبت فکر کن‌توکل کن‌به خدا 

خدا بهترین سرنوشت برات در نظر گرفته

ما انسان ها صبور نیستیم وهمچی در لحظه میخوایم 

صبوری پیشه کن برای ارامشت اهنگ‌گوش بده تصورات زیبا تو ذهنت مجسم‌کن

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 
آره کاش نبود کاش  خانواده دلمو شکستن و خدایا بیا زمین دلم یه دنیا گرفته 💔 💔 دلم میخواد برم ی ...

عزیزم

درکت میکنم

همه حرفاتو درک میکنم

از خدا بخواه

فقط از خدا 

ختم انجام میدم...♥️ برای ارامش دل خزان زده دخترک کوچکِ به انتظار نشسته دعایی بکن🖤لطفا اگر کار مجازی سراغ دارین بهم معرفی کنین♥️
2790
2778
2791
2779
2792