2777
2789
عنوان

خواب

43 بازدید | 3 پست

بیاید یکم حرف بزنیم بلکه من خوابم بگیره از صبح سرپا بودم فردا هم کلاس و کار و کلی دغدغه دارم ولی خوابم نمیبره

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
منم ۳ روزه سرپام و فردا بعد از ظهر هم جشن دعوتم از خستگی و بی خوابی سردرد و تپش قلب گرفتم خوابم نمیب ...

چیکار کنیم مطمینم فردا سر کلاسام خوابم ویبرهحالا من ماست و دوغ هم خوردم ولی اثری نداشته

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنیم مطمینم فردا سر کلاسام خوابم ویبرهحالا من ماست و دوغ هم خوردم ولی اثری نداشته

من تازه حساسیت داشتم کهیر زدم قرص حساسیت و امپول هم زدم دوغ هم خدردم.

جشن دختر عموی شوهرم ساعت ۲ هست.

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق