2777
2789
عنوان

دل درد کودک

269 بازدید | 5 پست

پسرم 3 سال و 4 ماهش... چند وقت یبوست داش،و دل درد... دکتر ی پودر داد بهش دادم یبوست خیلی بهتر شده راحت تر دستشویی میکنه..اما هنوز دلش درد میکنه و میگه دل درد دارم. فقط اطراف نافش نشون میده... کسی میدونه ممکنه از عوارض یبوست باشه یا مشکل دیکه داره؟؟ آخه یبوستش خوب شده ی هفتس

لطفا ج بدید نگرانم

پسر منم ۳سال و نیمشه، هرروز میگه دلم دردمیکنه، وقتی غذامیخوره میگه شکمم پر میشه درد میگیره، دیگه مردم از غصه، یبوست هم داره

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسر منم ۳سال و نیمشه، هرروز میگه دلم دردمیکنه، وقتی غذامیخوره میگه شکمم پر میشه درد میگیره، دیگه مرد ...

ببرا یبوست حتما دکتر ببر. عوارض خیلی بدی داره خودش هم اذیت میشه . خدا نکرده بواسیر بشع

پسر منم ۳سال و نیمشه، هرروز میگه دلم دردمیکنه، وقتی غذامیخوره میگه شکمم پر میشه درد میگیره، دیگه مرد ...

پسر  منم دقیقا ۳ ساله  میگه  شکم درد 

یبوست اینام نداره 

چشونه ینی 🤔🤔

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   

عزیزم پسر شما خوب شد؟ چکار کردین؟ چه مدت درگیر بود؟

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید