2789
عنوان

شب و سکوتش ....

76 بازدید | 16 پست

شب خیلی قشنگه 

انگار ی سطل اب یخ میریزن رو سرم که داغ کرده 

قشنگگگگ سرد میشم اسوده میشممم ارامش میگیرم ...

اصلا دلم نمیخواد شبا بخوابم انقد که خوبع 🥲

تحمل شلوغی روزو ندارم ...

دقیقا منم همینم

عاشق سکوت شبم

_ هرچی که بخوام و به دست میارم .               _ ملکه وحشی🔥                                           دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند/ از گوشه ی بامی که پریدیم، پریدیم ...🐦

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم عاشق شبام.باورت نمیشه در طول روز بخودم وعده اخر شبو تنهایی رو میدم و یجوری امیدوار میشم که آروم ...

دقیقا منم کارامو میذارم شب انجام بدم ...کتاب بخونم ..بیام سایت ...اهنگ گوش بدم...فکر کنم با خودم 🥲😁

😫من فردا امتحان دارم مغزم نمی‌کشه دعا کن برام تموم کنم 🥺💔

عزیزمممم موفق باشی ...منم دبیرستان ک بودم همش شبا میخوندم ک خونه ساکت بود ...الانم ابجیم امتحان تاریخ داره میخواد تا صب بخونه...تو هم بخون تموم میکنی حتما♥️😘

عزیزمممم موفق باشی ...منم دبیرستان ک بودم همش شبا میخوندم ک خونه ساکت بود ...الانم ابجیم امتحان تاری ...

مسی بابت انرژی مثبتت  قشنگم 🥺💖فردا ساعت ۱ امتحان دارم ۸ درس اع زبان اع 😐 الان قهوه خوردم فقط هم آرامش تو شب دارم 

🎀

مسی بابت انرژی مثبتت  قشنگم 🥺💖فردا ساعت ۱ امتحان دارم ۸ درس اع زبان اع 😐 الان قهوه خوردم فقط ...

بیشتر لغات کار کن ک بیشتر زبانو میتونی با لغت جواب بدی ...بعدا هم تونستی ب گرامر ی نگاه بنداز ...ولی لغات خیلی مهمن ....تا ساعت یک هم کلییییی وقت داری قشنگم 😘♥️