2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنجبیل در همه چیز من ب داروهای  ضد تهوع حساسیت شدید دارم..زنجبیل و قرص ب۶ خوبن

خیلی ممنون.مصرف میکنم تا حدودی.ولی شرایط جوری نیست ک با خوردن زنجبیل حل شه .تهوع شدیده

من کی ام؟! شبنمی در دریای بی پایان تو💫
عزیزم منم رفلاکس دارم شما علائمتون چیه

تلخی دهن. بوی بد غذا. تهوع شدید و استفراغ. لانزاهم مصرف میکنم اما با این وجود یهو بهم تهوع دست میده قابل کنترل نیست 😑خسته کنندس

کلیدینیوم سی با پنتوپرازول خوردم ولی فقط همون دوره ک قرص میخوردم خوب بود دوباره شروع شده

اره منم ی ماه خوردم خوب شدم قطع کردم شروع شد متاسفانه الان با قرصم اوکی نمیشه😐 واقعا موندم چی کنم

تلخی دهن. بوی بد غذا. تهوع شدید و استفراغ. لانزاهم مصرف میکنم اما با این وجود یهو بهم تهوع دست میده ...

منم تلخی و ترشی دهن رو دارم تهوعم گاهی لرزش درونی هم دارم نمیدونم از معدمه 

《خداوندا ! مرا در آن پوششی که از هر بلا و آفتی حفظ می کند و هر کسی را که بخواهی در آن قرار می دهی ،قرار بده》

من صبح ها ناشتا قرص ازونیوم ۴۰ ( همون اس امپرازول) میخورم

بعد ناهار کلدنیوم سی

بعد شام  کلدنیوم سی + قرص فمی لاکت

❌❌فمی لاکت رو حتماااااااا بگیرید بخورید مکمله ضرر هم نداره ط باکتری های مفید روده داخلشه باعث میشه روده درست کار کنه به معده هم خیلی کمک میکنه وقتی مرتب میخوری

توی یخچال هم باید قرصش رو نگه دارید

شبا هم فاموتیدین

گرچه من فاموتیدین رو نمیخورم دیگ با همونا کنترل شد 

درد و حالت تهوع شدید داشتم

بعضی مواقع هم میگیره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من پنتوپرازول با شربت سدیم ومنیزیوم میخورم بهم داروی ضد تهوع هم داده اما بهم نمیسازه میگن چای ماسال ...

مرسی عزیزم❤️ منم قرص مصرف میکنم شربت ضد اسید

اره منم ی ماه خوردم خوب شدم قطع کردم شروع شد متاسفانه الان با قرصم اوکی نمیشه😐 واقعا موندم چی کنم

خیلیم اذیت میکنه،تنها کاری ک میشه کرد رعایت غذاست 

اگ کنترل کنی اذیت نمیشی

منم تلخی و ترشی دهن رو دارم تهوعم گاهی لرزش درونی هم دارم نمیدونم از معدمه 

دکتر رفتین؟! من نمیدونم این تهوع چیه معمولا سوزش دارن داخل رفلاکس.