2777
2789
عنوان

ی سوال خیلی مهم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 24 پست

نمیدونم واقعا خیلی در گیر این موضوع ام از طرفی خودمم میخام دیپلم و بگیرم ولی الانشم چندتا امتحان و افتادم و شوهرمم خیلی سر این موضوع لج کرده.  موندم واقعا

لایک نکنید لطفا😐😐😐😐😐😐😐😐😐🖤با تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم واقعا خیلی در گیر این موضوع ام از طرفی خودمم میخام دیپلم و بگیرم ولی الانشم چندتا امتحان و ا ...

اصلا باهاش لجبازی نکن با زبون خوش قانعش کن...شوهر من مخالف صد در صد بود الان اینقدر پشتمه و حمایتم میکنه ک‌بخونم

بعدم همسرت بیجا کرده که نمیزاره

مگه تو به عنوان یه انسان نمیتونی برای خودت تصمیم بگیری؟

الان اجازه درس و کار شوهرتم دست توعه؟

هیچ آدمی حق نداری برای کسی تصمیم بگیره حتی همسرش حالا بگو نمیزاره درس بخونم

پسفردا میای میگی جلو پیشرفتمو گرفته چشماتو باز کن

اصلا باهاش لجبازی نکن با زبون خوش قانعش کن...شوهر من مخالف صد در صد بود الان اینقدر پشتمه و حمایتم م ...

چجوری راضیش کردی؟🙁 ب من میگ اگ میخایی بخونی من هیچ هزینه ایی بهت نمیدم

بعدم همسرت بیجا کرده که نمیزاره مگه تو به عنوان یه انسان نمیتونی برای خودت تصمیم بگیری؟ الان اجازه ...

من خیلی ادم با انگیزه ایی بودم میخاستم مستقل شم ولی ازدواجم نذاشت ب هدفم برسم الان حوصله خودمم ندارم

چجوری راضیش کردی؟🙁 ب من میگ اگ میخایی بخونی من هیچ هزینه ایی بهت نمیدم

من اوایل تا میگفتم میگفت ن گفتم باشه هرجور تو بگی..کم کم دید در کنار اینکه همسر خوبی هستم واسش اما افسرده شدم خیلی کم حرف تو خودمم بعد آروم باهاش صحبت کردم دلم ی هدف میخواد اگه بذاری درسمو بخونم اول گفت ن گفتم باشه بعد خودش گفت حالا چه رشته ای ...دیگه استارتش خورد

من خیلی ادم با انگیزه ایی بودم میخاستم مستقل شم ولی ازدواجم نذاشت ب هدفم برسم الان حوصله خودمم ندارم

ول کن تروخدا از منم حتی کوچیک تری چرا از الان ازدواج کردی

حیفت نیومد از خودت؟

ول نکن درس و زندگیتو و من همینم دختر مستقل و خودکفا خواستی بمون باهم پیشرفت میکنیم مانع ام باشی از سره راهم برمیدارمت

میگی نمره هات خوب نیست شاید استعدادت تو رشته ای که میخونی قوی نیست

استعدادتو پیدا کن تا آیندتو بسازی

ول کن تروخدا از منم حتی کوچیک تری چرا از الان ازدواج کردی حیفت نیومد از خودت؟ ول نکن درس و زندگیتو ...

من نخاستم ازدواج کنم  به اجبار خانواده بود. ن مشکلی ت فهمیدن درس ندارم فقط همین ک میدونم قرار نیست بیشتر از دیپلم بخونم انگیزه ایی نذاشته برام ک مثل قبل ادامه بدم