2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نحوه درس خوندن شیرازیا:

ای که بلدوم ...

ایم که مهم نیس ...

ایم طولانیه نمیاد

اووم که ایشاللو نمیاد....

ایم که تقلب میکنم ...

آخیش تموم شد...!

عامو بیو بریم باغ 

این منم🤣🤣🤣❤‍🩹حالا فردو چ خاکی تو سروم بریزوم

.C'est la vie

ﺷﺐ ﺍﻭﻝ ﻗﺒﺮ ﻳﻪ ﺷﻴﺮﺍﺯﻱ ﻧﻤﺎﺯﺗﻮ ﺧﻮﻧﺪﻱ ؟؟؟؟ووی ﻋﺎﻣﻮ ﺑﺬﻭ ﺑﺮﺳﻴﻢ☹️😂 

شیرازی بودن اصیل یعنی.. . وقتیکه کنترل کناردستت نیست.. . خطبه های نمازجمعه راتاآخرش گوش بدی😁! 

آیا می دانید زبان شیرازی ها مختصرترین زبان دنیاست؟ مثال: جمله «میری سریع این کار و انجام میدی و برمی گردی»، فقط با یک کلمه بیان می شود: . . . «اومدیا»!

پای سفره به شیرازیه میگن : پاشو آب بیار

میگه: آمو من خودوم ازتشنگی دارم ماس میخورم...!!! 

ت چیچی سی خودت میگی🥵😂 

خاطرات مرد شیرازی : تا هیجده سالگی فکر میکردم اسمم زهره هست ،چرا ؟؟ چون ننم هی میگفت ننه ظههههههههههههههره پاشو

.C'est la vie

ی روز ی مرده میره میخوره ت نرده برمیگرده😐

حالا همه بخندین😑😂

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 

من یبار یه سوتی مو اینجا تعریف کردم ۷۰۰ تا لایک خورده بود

گفته بودن که خز ترین کارتون تو دوران کودکی چی بود منم گفتم که

یه شب شام رفته بودیم رستوران فردا که میخواستم برم مدرسه دستمو با چسب زخم بسته بودم تا رفتم مدرسه رفیقم ازم پرسید دستت چیشده منم گفتم هیچی دیشب رفته بودیم رستوران بابام گفته بود که پیاز پوست کن و منم پوست کردم با چاقو بریدم 😐🤦‍♀️😅💔

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
غضنفر میره حرم شفا بگیره ، داد میزنه میگه شلوغ نکنید من فلج بودم ، حامله شدم

😐😂

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 

واتساپ شورشرو در اورده 

خب به تو چه که من نتم روشنه 

که تیک دوم رو میزنی خبر چین😆😡😡

ایشون یک عدد عشق خواهرشه🥲👈🏻دلارام مریخی که آجی کوچیکم هم میشه❤👭🏼 چقدر یه آدم میتونه خوب باشه اخه؟🙃💕...ایشون هم نفس منه👈🏻دلبراماوحشی نفس هااا نفس🤗😇...ایشون هم یکی دیگه از اجی های گلم هست که خیلی تخس تشریف دارن🙈که خدا نکنه که با یکی کل بندازه مگه دست برمیداره حالا😏تاول جونی رو میگم دوستان😝....ولی در این حال خیلی جیگررررره بچم🥲😍😚......بچه ها یکی دیگع  از اجی هام هست که خیلی ماه بگم بهتون؟...خب معرفی میکنم یکتا جونیم🤗❤ماهه ماه
غضنفر میره حرم شفا بگیره ، داد میزنه میگه شلوغ نکنید من فلج بودم ، حامله شدم

😂😂😂😂😂😂

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

خواستم به رفیقم بگم اوضاع نت خرابه گفتم اوضاع ننه ات خرابه هیچی دیگه رفاقت چندین سالمون خراب شد حالا ننه اش جلو دره میگه من خرابم😂😂

عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا ایات الکرسی بخون اگه خوندی بهم بگو🥰
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز