راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چرا اینقد ناامید؟؟؟؟؟ناامیدی از درگاه خدا گناه کبیره است به جای اینکارا چله نماز جعفر طیار بگیر ان شاءالله بختت باز میشه به من که جواب داد تازه من ۳۲ سالگی ازدواج کردم در ضمن ازدواج به خوشگلی زشتی نیست اینقد زشت دیدم زود شوهر کردن و اینقد خوشگل که موندن تا آخر عمرشون مجرد
همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادشتو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
اره دختر عمه من هم طلاف گرفته بود با یه دختر تو همین سایت یه مورد عالی واسش پیدا شد...الانم بچه شون به دنیا اومده مرده با دختر دختر عمه م مثل بچه خودش رفتار میکنه
یه اپلیکیشنی هست به اسم آدم و حوا اونو نصب کن فرمول پر کن واسطه های ازدواج برات خواستگار معرفی میکنن خیالتم راحت صیغه یابی نیست سنتی معرفی میکنن فقط خانواده رو به خانواده معرفی میکنن من خودم از طریق همین اپلیکیشن ازدواج کردم