ayda2sal مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1230 عنوان ۱۲ تجربی داریم 51 بازدید | 3 پست کسی هست ۱۲ تجربی باشه فصل اول فیزیک بهم یکم توضیح بده در عوضش منم یه هدیه ناقابل بهش بدم پول فعلا ندارم😔😓 من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘 1401/03/06 | 23:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blackgirlll عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 1194 چرا از اینترنت و گوگل کمک نمیگیری؟ بهشتی که شما خوباش باشین! #جهنمشو میپرستم...! من تو قبر:لنتی! هندزفریمو جا گذاشتم♬:))
ayda2sal مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1230 چرا از اینترنت و گوگل کمک نمیگیری؟ چونکه بزرگسال هستم و باید از ۳ سال قبل بخونم اما وقت کم دارم من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
ماکارونی۲ عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 4616 سلام. ببخشید مزاحم میشم.اونجا گفتی اینستاتو پاک کردیمیخوام ببینم چطوری پاک کردی؟؟ میشه مراحلشو بمنم بگی. من منظورم کلا کاربری اینستا هستا.میخوام کلا کاربریم پاک بشه.اگه بلدی بگو با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ