2789

یعنی امسالم پشت بودی؟!

چرا زجر کشیدی😥

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۱۴۰۰ کنکور دادم قبول نشدم امسال قراره دوباره بدم خیلی سخت بود خونه نشینی...

منم امسال قراره پشت بمونم ترسیدم🥺...

حتما موفق میشی عزیزم 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
چقدر خوندی؟سعیتو بکن امسال بری 

امسال اصلا نمیتونم 

چون آماده نیستم 

خیلی همت کنم امتحان نهاییارو پاس کنم...

لعنت به مجازی

پشت کنکور بودن راحت نیست نمیخوام بترسونمت اما واقعا راحت نیست 

آره منم خیلی این حرفو شنیدم. اما چاره چیه؟! کمتر از یک ماه دیگه کنکوره و من اصلا اصلا وقتی برای شروع ندارم😔

امسال اصلا نمیتونم  چون آماده نیستم  خیلی همت کنم امتحان نهاییارو پاس کنم... لعنت به مج ...

منم پارسال وقت نداشتم فقط داسه امتحان نهایی میخوندم قصدم این بود کنکور رو بزارم سال بعد اما خب سخت بود پدرم مخصوصا تو خونه اذیتم میکرد کلی گریه کردم تو خونه تنها میموندم چون میرفتن سرکار ببخشید ولی معتاد خود.ار.ضا.یی شدم اما خب تا همین الان جنگیدم 

آره منم خیلی این حرفو شنیدم. اما چاره چیه؟! کمتر از یک ماه دیگه کنکوره و من اصلا اصلا وقتی برای شروع ...

درگت میکنم واقعا چجوری هم درسای مدرسه رو میشه خوند هم واشه کنکور واقعا سخته...منم نمیتونستم

منم پارسال وقت نداشتم فقط داسه امتحان نهایی میخوندم قصدم این بود کنکور رو بزارم سال بعد اما خب سخت ب ...

الهی🥺 میفهممت

پدرت چرا اذیت میکرد؟! بخاطر اینکه قبول نشی؟

الهی🥺 میفهممت پدرت چرا اذیت میکرد؟! بخاطر اینکه قبول نشی؟

نه خب تو خونه بودم بهم سرکوفت میزد همش مفت چرا قبول نشدی تو که معدلت خوب بوده... حرفاش اذیتم میکرد

درگت میکنم واقعا چجوری هم درسای مدرسه رو میشه خوند هم واشه کنکور واقعا سخته...منم نمیتونستم

آره واقعا خیلی...

نه خب تو خونه بودم بهم سرکوفت میزد همش مفت چرا قبول نشدی تو که معدلت خوب بوده... حرفاش اذیتم میکرد

آهان. ایشالله امسال قبول میشی 

آماده ای؟ جمع کردی کتابارو؟