2789
عنوان

خونه مجردی

560 بازدید | 21 پست

سلام خانوما خوبین . من جدا شدم از شوهرم بچه ندارم . بعد یکسال پولامو جمع کردم تونستم یه سوییت کوچیکه اجاره کنم. چندروزه اومدم اینجا با چندتا وسیله اولیه ولی خیلی افسردم تنهام هیچکس نیس باهاش حرف بزنم خونه سوت و کوره میرم بیرون میام هیچکس منتظرم نیست . اونا که تنها زندگی میکنن چطوری تحمل میکنن . البته سرکار میرم شبا میرم خونه ولی غذا تنهایی درست کردم چایی تنهایی خوردن حال عجیبی داره . دوست و رفیق ندارم کسی هم به راحتی اعتماد نمیکنه دوست بشه پول اونقدرا ندارم که برم باشگاه و کلاس فلان . تنهایی بیرون رفتن هم آخه خوش نمی‌گذره برم تو پارک تنهایی بشینم آخه چکار کنم . شما بودین چه میکردین😓😞 

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا میتونی تحمل کن روزای خوب هم میرسه .کاش من الان جای تو بودم .دیگه تحمل این زندگی رو ندارم 😭

نه بخدا فکر می‌کنی راحته . من کم میخورم که پولام کم نیاد تو این اوضاع میوه که نمیشه خورد گرونه درحد برنج و حبوبات . اجاره ماهانه هم یک‌میلیون میدم . سخته من مجبور نبودم اصلا این کارو نمی‌کردم

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐
شوهر کنه؟ همین ؟ یه خانم بدون شوهر نمیتونه زندگی کنه حتما باید سریع وارد زندگی مشترک بشه؟

همینو بگو والا شوهر کرده هاش پشیمونن .منم شرایطم دقیقا مثل این خانوم بود ازدواج کردم روزی هزار بار خودمو لعنت میکنم🤕🤕😏😏🤯🤯 

خانوادت نیستن بری پیششون؟

ندارم عزیزم فوت شدن