2777
2789
عنوان

رابطه سمی :)💔

| مشاهده متن کامل بحث + 15053 بازدید | 303 پست
دستم ب هیچ جا بتد نبود نمبتونستم کاری کنم هر چی بیشتر دس پا میزدم‌میگفتن حتما ی کاری کرده میخواددما ...

اون موقع اگه شک میکردن میتونستن پرینت بگیرن از پیام ها و بفهمن تو پاکی و از این کارا نمیکنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم امیدوارم زندگیت درست بشه غصه نخور میدونم سخته ولی میگذره :)

میشه یکی لایک کنه گم نکنم؟

السلام علیک یا فاطمة الزهرا؛ دعا کنید امسال ازدواج کنم و با همسرم بریم کربلا پابوس آقا امام حسین و خوشبختیمون رو از آقا بگیریم لطفا یه صلوات یا هر دعایی میتونید واسه این نیتم بخونید هدیه به اربابم آقا حسین :)))  |هر موقع خواستید بگید واستون سوره کوثر بخونم‌|
چرا ترکیدی دیوونه،شورش کردی😅😅😅🤦‍♀️

نه بخدااااا گفتم هنوزم میشه زندگی کرد با این شرایط گرفتن گزارش م زدن پشت بندش هم تاپیک زدن راجبم کودن وبیسواد و.... خدا شاهده خانومی میکنم کاربریش رو تاپیک نمیزنم مثل خودشون

گذشت هر مناسبی میشد من مجبور میکرد واس خانوادش و بچه های جاریم‌چیز بخریم ولی اونا هیچی واس عید رفتم دوتا ساعت خریدم ۳ ملیون واس بچه ها جاریم بعد همسرم ی من گف من ندرم واست عیدی بیارم گفتم اشکالی نداره روز عید خونه مادر شوهرم بودیم که بچه ها جاریم اومدن گفتن ک اره عمو گفته واس ما ساعت خریده بده ما اینا گفتم چرا گفتی گف من نگفتم انگار کرد بعدشم گف میزنم جلو همه ت دهنتا من هیچی نگفتم گف ساعتا بیار گفتم بابا اول باید از پدر بزرگ عیدی بگیرن بعد اونا بزرگ‌ترن ( ماهی عید من تک تنهایی خودم درس کردم)سفره انداختن از ناراحتی لب ب غذا نزدم گفتن دیگ خودت درس کردی حتما بد  شده نمیخوری🙂

رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.

بعد شام اومد گف دوباره زن عمو چرا عیدی نمیدی شوهرم بلند شد ساعتا اورد گف نفهمه بسکی جلو اون همه ادم منم گفتم میخوام برم خونمون رفتم تا خود خونمون خفتم داد گف میرم ب بابات میگم‌ نمیخوامت طلاق بگیرم مهریت مث سگ بندازم ت صورتت تا رسیدم خونه ب بهونه عوض کردن لباس پریدم ت اتاق زدم‌زیر گریه مامانم اومد صدام کرد دید نمیرم بیرون فهمیده بود دعوامون شده رف ب شوهرم گف اونم گف ..

رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.
نه بخدااااا گفتم هنوزم میشه زندگی کرد با این شرایط گرفتن گزارش م زدن پشت بندش هم تاپیک زدن راجبم کود ...

دور از جون بیشعورررر زیاده😐، توکه1خط سوزوندی، 1ی دیگه‌ام حروم اونا میکردی تاپیک میزدی همرم تگ میکردی خب🤷‍♀️

عیبی نداره فداسرت خوشگلم 😘💚❤️💚

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️

اگه همینطور بشینی و هیچ کاری نکنی به خودت میای یه بچه هم داری و هر روز بیشتر از دیروز بهت ظلم میشه 

مهریت چقده؟

حق طلاق داری؟

واقع‍‌ی‍‌ت‍‌ش اینہ دی‍‌گہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ک‍‌س واس‍‌م رف‍‌ی‍‌ق‌ت‍‌ر از خ‍‌ودم ن‍‌ی‍‌س‌‌‌؛)